Reply To: Meciuri amicale – vara 2005

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Meciuri amicale – vara 2005 Reply To: Meciuri amicale – vara 2005

#71923
Radu Dobrin
Member

din onlinesport, 24 iulie

“Meci amical: Dacia Chişinău – Sportul Studenţesc 1-3

Sportul Studenţesc Bucureşti a obţinut victorie în primul meci amical susţinut la Chişinău. Echipa antrenată de fostul jucător a lui Chelsea, Dan Petrescu, a învins-o fără probleme pe Dacia Chişinău, cu scorul de 3-1.

Sportul a dominat cu autoritare prima jumătate de oră de joc, când a şi punctat cele trei goluri. Oprea a deschis scorul în minutul 12, iar Mazilu a dublat avantajul peste alte 2 minute. În minutul 27 scorul a luat proporţii. Centralul Sorochin a dictat un penalty prea uşor, iar Nae a transformat cu mult calm. Pentru a-şi remonta eroarea, arbitrul moldovean a mai arătat la punctul cu var, la un contact inexistent. Golul de onoare a fost marcat de liderul “dacilor” Sergiu Jăpălău. În repriza secundă, Sportul Studenţesc a jucat cu un alt unsprezece, însă Dacia, deşi a avut câteva oportunităţi, n-a mai reuşit să perforeze poarta bucureştenilor.

Sportul mai are de susţinut la Chişinău încă 2-3 amicale, partidele contra lui Zimbru şi Politehnica fiind deja programate.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat că şi-ar dori un amical contra campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol.

De partea cealaltă, Dacia, după ce a primit o lecţie de fotbal, rămâne optimistă înaintea returului cu Vaduz din Cupa UEFA, manşa întâi fiind adjudecată de echipa din Lichtestein, cu 2-0.

Sportul: Stăncioiu – Patriche, Oprea, Secăreanu, L.Rusu – Oae, Ferfelea, Cruceru, Varga – Mazilu, Nae. Au mai jucat: S. Popescu, C.Lazăr, Şomodean, Sighiartău, Maxim, Tibi Bălan, Nicola, Turcu, Curelea, Raţiu. “

cine e oprea :?: