Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0) Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

#71983
Radu Dobrin
Member

totalsport, 6 aug

Examen cu studentii

Aureolat de parcursul in Intertoto, Dorinel Munteanu debuteaza ca antrenor in Divizia A contra Sportului lui Dan Petrescu.

Bursucul e pesimist
Antrenorul Sportului, Dan Petrescu, crede ca CFR Cluj este favorita in partida de astazi: “Ei au transferat sapte jucatori, noi am pierdut trei titulari importanti, deci au prima sansa”, a declarat fostul international. Despre duelul sau cu Dorinel Munteanu, Petrescu spune ca are un avantaj fata de el: “Munti inca mai joaca, pe cind eu nu mai pot. Va fi greu, pentru ca echipa lui s-a intarit mult in vara. Oricum, vreau sa cistigam”, a incheiat Bursucul.

Feroviarii vor sa domine atmosfera
Aproape 100 de suporteri clujeni si-au anuntat prezenta pentru meciul din Regie pentru a-si sustine favoritii. Majoritatea va veni cu trenul, oficialii CFR-ului reusind sa inchirieze, contra sumei de 70 de milioane de lei, un vagon special care sa-i transporte pe visinii in Capitala. Ultrasii sustin ca numarul lor va fi chiar mai mare, sustinind ca vor mai veni la partida si fani din Bucuresti si Constanta.

SPORTUL-CFR CLUJ

Sportul:Stancioiu- Stancu, Secareanu, Rusu, Dedu- Varga, Cruceru, Balan, Maxim- Mazilu, Curelea. Antrenor: Dan Petrescu
Rezerve: Fl.Popescu, Ratiu, Patrichi, Ferfelea, Nicola, Oae, Sighiartau

CFR Cluj: Turcas- Panin, Jula, Balint, Miclaus- Fl.Dan, Coroian, Munteanu, Oncica- Tilinca, Anca. Antrenor: Dorinel Munteanu
Rezerve: Stef, Toma, Milosevic, Mijin, Minteuan, Turcu, Bruncevic