Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0) Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

#71987
07Ex
Keymaster

CFR-ul, fain si în campionat

Clujenii se descurca de minune în Europa, dar si în Divizia A unde se anunta o formatie redutabila, chiar daca ardelenii au început partida din Regie cu mai multi titulari pe banca. Socotita echipa momentului prin prisma evolutiilor excelente din Intertoto, CFR-ul lui Munteanu a lasat pe planul doi debutul în noua editie de campionat. În meciul din Regie, cu Sportul, Dorinel si-a menajat mai multi dintre jucatori în perspectiva partidei cu francezii de la Lens. Oncica, Dan Florin si Tilinca au fost odihniti de ex-stelist si au luat loc pe banca de rezerve. În teren, se parea ca înlocuitorii celor mentionati mai sus pot surprinde talentata echipa a Sportului. Debutul a apartinut oaspetilor, care l-au remarcat pe portarul advers Stancioiu. Contrar cursului jocului, gazdele au deschis scorul în urma unei faze fixe. Balan a executat un corner de pe stânga, Secareanu a prelungit cu capul pâna la vârful Mazilu, care a reluat de asemenea cu capul, mingea poposind în plasa portii clujene cu toata opozitia lui Munteanu, aflat pe linia portii.

“Studentii” au ratat din nou exasperant

Golul le-a dat avânt “studentilor” bucuresteni, care au atacat cu mai mult curaj buturile lui Turcas. Balan a fost aproape de gol în minutul 24, dar terenul ud i-a jucat o festa si a trimis putin peste transversala. Replica a venit în minutul 34 de la “feroviarul” Turcu. Însa scarita frumoasa a clujeanului nu s-a nimerit pe spatiul portii.
Dupa pauza, timp în care în Regie a plouat torential, fotbalul s-a servit cu lingurita. Oncica, introdus dupa pauza, a reusit egalarea datorita somnolentei defensivei Sportului. Apoi, în minutul 76, Mazilu a ratat ocazia meciului, trimitând, singur cu portarul, în bratele lui Turcas. A fost imitat de Balan, care a trecut pe lânga golul victoriei cu doua minute înainte de final.

CFR-istii se pregatesc pentru finala
Echipa clujeana a fost încurajata la meciul din Regie de o galerie formata din circa 60 de suporteri. “Suntem atât de putini astazi deoarece ne pregatim pentru meciul de marti, când vom umple stadionul. Unii dintre noi au ramas la Cluj ca sa pregateasca coregrafia pentru marea finala cu Lens”, a declarat suporterul clujean. De altfel, galeria ardeleana a dominat fondul sonor al stadionului din Regie, încurajându-si echipa pe tot parcursul meciului.

Haos dupa meci

La finalul partidei din Regie, cel mai nemultumit dintre clujeni era presedintele clubului, Iuliu Muresan. “Nu se poate asa ceva, ca într-un club de Divizia A sa nu existe becuri în vestiarul oaspetilor! Jucatorii mei nu îsi mai gasesc hainele! Nu stiu cum cei de la Sportul au reusit sa primeasca licenta pentru a evolua în prima liga”, a încheiat boss-ul clujenilor, care doreste sa faca o reclamatie la Federatia Româna de Fotbal.

Tatal lui Gigel Bucur, în Regie

Unul dintre cei mai agitati sustinatori ai Sportului Studentesc aflat la tribuna oficiala a fost Vasile Bucur, tatal fostului atacant al “studentilor”, Gigel Bucur. “Gigel a plecat la o echipa mult mai buna, unde se va bate la câstigarea campionatului si va putea astfel sa intre în vizorul antrenorului nationalei, Victor Piturca”, a concluzionat tatal actualului “polist”.

Roberto Landi, spion de serviciu
Antrenorul italian al echipei FC National, Roberto Landi, a fost prezent ieri la meci pentru a spiona cele doua adversare din campionat si pentru a-i vedea pe Dorinel Munteanu si Dan Petrescu, doi fosti jucatori ai “Generatiei de Aur”. Landi si-a luat notite pe tot parcursul meciului, fiind interesat de tactica pe care cei doi antrenori o vor folosi în noul sezon. (Dan BRATU)