Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0) Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

#71988
07Ex
Keymaster

Declaratii dupa meci:

Dorinel Munteanu, antrenorul-jucător al echipei CFR Cluj: “Sunt mulţumit de rezultat. Am avut în faţă o echipă foarte bine aşezată în teren. Sunt bucuros că ajungem în faţa porţii şi că, deşi am schimbat sistemul de joc, jucătorii au înţeles ce vreau de la ei. Mă bucur cã avem ocazii, iar dacă am reuşi sã marcãm la fiecare ocazie am fi campioni mondiali. Avem însă meciuri din trei în trei zile, iar jucătorii mei sunt şi ei oameni, nu roboţi. Nu a jucat azi (n.r. ieri) cu gîndul la finala Cupei UEFA Intertoto. Dupã meciul cu Zalgiris Vilnius le-am spus jucãtorilor cã pentru noi este foarte important campionatul. Dupã meciul cu Sportul, avem timp sã ne gândim la cel cu Lens”.

Sorin Oncicã, autorul golului formaţiei CFR Cluj: “Important este că nu am pierdut nici astăzi. Nu ştiu dacă ne vom bate pentru titlu anul acesta, dar dacă aşa se spune înseamnă că a început lumea să ne bage în seamã şi cã le e frică de noi. Eu zic că au de ce să se teamă”.

Dan Petrescu, antrenorul echipei Sportul Studenţesc: “Va fi un an foarte dificil pentru Sportul. Mi-e foarte greu, condiţiile de aici nu sunt încă ce vreau eu. Sunt promisiuni, dar nu se face nimic. Am avut la dispoziţie 18 jucãtori astăzi, dintre care trei copii. Nu ştiu ce voi face în viitor. Dacã vreun fundaş central se accidentează nu am altă soluţie decât sã bag un mijlocaş, sau chiar pe Mazilu. Încercăm să mai aducem jucãtori, dar din păcate nu avem banii necesari. Suntem într-o situaţie critică şi sper ca săptmâna viitoare preşedintele să legitimeze jucãtori de la echipa a doua, pentru cã avem mare nevoie. Am înscris nemeritat, pe fondul dominării clujenilor, dar cred că, per total, cele mai mari ocazii le-a avut Sportul”.

Alarmă în Regie!

După cum s-a prezentat Sportul sîmbătă, Dan Petrescu are tot dreptul să fie supărat. “Sînt nemulţumit de rezultat, de joc şi de condiţiile în care lucrez în Regie. Multe promisiuni, puţine realizări”, a tunat antrenorul care a făcut adevărate minuni sezonul trecut, cînd “studenţii” s-au clasat pe locul 6 şi le-au luat patru puncte celor de la CFR Cluj.

Raportul de forţe s-a răsturnat însă în pauza intercompetiţională în favoarea ardelenilor. În timp ce Sportul i-a vîndut la pachet lui Poli Timişoara, pentru 1 milion de euro, pe internaţionalii Gigel Bucur şi Sorin Rădoi, dar s-a cîrpit cu faimosul Tîrnăcop, feroviarii au făcut o campanie de achiziţii agresivă. Iar efectele s-au văzut imediat. Ajunşi la un pas de Cupa UEFA, Dorinel Munteanu şi compania le-au dat şi în Regie un avertisment granzilor campionatului. Sportul va avea viaţă grea dacă patronul Vasile Şiman crede că ulciorul merge infinit la apă. Acesta se poate sparge cînd îi e lumea mai dragă, mai ales că Sportul nu poate sta doar în Mazilu şi Tibi Bălan, oricît de mult entuziasm ar fi în jurul lor. (Viorel Tudorache)

Petrescu, supărat
Dan Petrescu a declarat: “Am avut la dispoziţie 18 jucători, dintre care trei copii. Nu ştiu ce voi face în viitor. Dacă vreun fundaş central se accidentează, nu am altă soluţie decît să bag un mijlocaş sau chiar pe Mazilu. Tot ce a avut Clujul pe bancă, la mine jucau titulari”. (Paul Muntenescu, Remus Răureanu)