Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0) Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

#71989
Radu Dobrin
Member

din onlinesport

Petrescu: “Ma gandesc la plecare”

Dupa o politica a transferurilor falimentara pentru echipa, dar benefica propriilor conturi, Vasile Siman a privit fara sa-i pese vreun pic partida cu revelatia verii, CFR Cluj.

“Ma gandesc sa plec”, spunea, cu doua saptamani inaintea startului, antrenorul Dan Petrescu, insa ulterior s-a razgandit. Prima etapa a adus insa si primul rateu. Supararea tehnicianului vine atat de la aceleasi hibe ca in sezonul trecut, ratarile, dar mai ales de la jocul fara orizont al “studenttilor”.

Este drept, Mazilu a deschis scorul (’19), in urma unui corner, dar pana atunci alb-negrii nu iesisera din propria jumatate, Anca, Turcu si Coroian jucandu-se cu ocaziile. Oaspetii nu au lasat impresia unei echipe conduse pe tabela, insa Sportul a avut noroc, Turcu ratand din nou pe finalul primei parti. Scenariul s-a pastrat si dupa pauza.

Clujenii au egalat, logic, prin arma secreta Oncica (’68 ), la doar cateva minute dupa ce fusese introdus, apoi gazdele au revenit la vechile metehne.

In doua situatii de unu la unu, Mazilu si Balan l-au facut pe Dan Petrescu sa mai mediteze la viitor.”Sunt multe lucruri care nu imi convin. M-am gandit si ma gandesc inca la plecare, dar nu puteam lasa echipa inaintea primei etape.”

De partea cealalta, Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al CFR-ului, a declarat: “A fost meciul meu de debut pe prima scena in calitate de antrenor principal si ma bucur ca a fost un pas cu dreptul. Baietii au jucat exact ce le-am cerut. Am avut multe ocazii, iar golul l-am primit intr-o faza care nu anunta nimic”.