Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0) Reply To: 06.08.2005 Sportul Studentesc – CFR Ecomax Cluj 1-1(1-0)

#71990
Dragos Chiva
Member

Vreau sa va spun ca surpriza cea mai mare a meciului-si este neplacuta din pacate-este absenta totala din joc la faza de constructie sau chiar ofensiva a lui Tibi Balan pe parcursul primei ore de joc.Nu pot sa imi explic evolutia lui decat daca a primit sarcini exclusiv defensive din partea lui Dan Petrescu.Dar oare Tibi este cel mai potrivit sa participe la faza defensiva?
O impresie placuta mi-a lasat nr.14(puteti sa imi spuneti cum il cheama?) care daca va confirma si in partidele viitoare poate deveni titular de drept.
Eu continui sa afirm ca faptul ca nu i se acorda credit lui Nicola-un jucator extrem de tehnic- atunci cand lipseste Lazar, este O MARE GRESEALA.In putinele meciuri in care a avut sansa sa evolueze, a facut-o de fiecare data cu precizie, clarviziune si mai ales EFICIENTA, chiar daca uneori i se poate imputa viteza scazuta de reactie.
Este adevarat ca am avut doua ocazii uriase de gol, dar am contabilizat ocaziile de gol la ambele porti(incluzand si golurile) iar scorul a fost de 6-5 in favoarea clujenilor.
Nu pot sa imi explic in nici un mod lipsa totala de reactie a lui Edi la golul egalizator.Un junior prezent pe marginea terenului pe post de copil de mingi ar fi trimis un sut mult mai viguros din acea pozitie.Un simplu plonjon ca la antrenamente ar fi salvat situatia.Dar Edi era preocupat de parlamentarile cu arbitrul…