Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72512
Radu Dobrin
Member

@ramos wrote:

SPORTUL STUDENTESC “Regia” a ramas aceeasi la Sportul. S-au vandut cativa jucatori la preturi bune, echipa va mai trai un an. Cu fotbalistii ramasi, plus niste necunoscuti de la Somesul sau de la formatia de juniori. Totusi, fata de sezonul precedent “gasca nebuna” pare a avea mai multe probleme, fiind vaduvita de aportul golgeterului G. Bucur. Oricum, studentii nu sunt nici pe departe candidati la retrogradare. Au venit: S. Popescu (Somesul Satu Mare), Tarnacop (Scoala de Fotbal Marius Lacatus). Au plecat: Stanca (Farul), S. Radoi, G. Bucur (ambii Poli Timisoara). Pronostic: locurile 8-12

Libertatea

Dupa aducerea fundasului stanga Tarnacop si a portarului Andrei Popescu, Siman a promis ca-l va transfera si pe Norbert Varga.

Cu doar cateva zile inainte de startul campionatului, “Bursucul” ameninta cu demisia din functia de antrenor, pe motiv ca Vasile Siman n-a adus suficienti jucatori care sa suplineasca plecarile lui Stanca, Radoi si Bucur.

Patronul l-a linistit insa imediat pe tehnician, dezvaluindu-i ca Sportul va mai aduce fotbalisti, chiar daca sezonul transferurilor s-a incheiat. Siman intentioneaza sa legitimeze jucatorii la “satelitul” din Divizia C, unde perioada de transferuri nu s-a incheiat.

Primul vizat este Norbert Varga, curtat insistent si de Poli Timisoara. Altfel, “studentii” sunt convinsi ca vor invinge azi CFR-ul lui Dorinel Munteanu, mizand pe oboseala clujenilor, care au si anuntat ca vor menaja cativa jucatori.

“Am refuzat sa amanam meciul pentru ca asa se joaca si in Europa. Veti vedea ca ardelenii vor cadea fizic, pentru ca nu sunt obisnuiti cu un ritm sustinut”, a spus “secundul” Cezar Zamfir.

Onlinesport