Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72513
ovidiu
Member

din totalsport

Echipa din Regie se confrunta cu noi probleme medicale. Dupa ce Maxim si Stinga se accidentasera saptamina trecuta, atacantul Ionut Mazilu s-a lovit si el si este posibil sa rateze meciul de la Petrosani din etapa urmatoare. De asemenea, Dedu nu va juca nici el contra Jiului, singura veste buna fiind revenirea lui Lazar, care nu este insa, in viziunea antrenorului, capabil sa joace 90 de minute.

Refuzati si din B
Dan Petrescu nu a renuntat inca la ideea intaririi lotului. “In fiecare zi ma cert cu patronul Siman pe aceasta tema. Am incercat sa aducem niste jucatori din Divizia B, ca asta e singura solutie.Totusi, cei pe care am incercat sa-i luam se pare ca sint netransferabili. Asta e, avem si ghinion”, a declarat tehnicianul.

Bursucul n-are noroc
Dupa ce echipa a inregistrat doua egaluri in primele etape ale campionatului, Dan Petrescu da vina si pe ghinionul formatiei sale. “Cu CFR-ul am ratat doua ocazii incredibile in final, iar la Constanta am avut un penalty care s-a vazut din avion. Puteam sa avem sase puncte sau 0, la fel de bine”, a spus antrenorul gastii nebune.

Alexandru Bradescu

Este oare adevarat cu accidentarea lui Mazilu?
Ar fi o pierdere pentru noi in meciul de la Petrosani.
Daca aveti vreo veste va rog sa postati sa stiu si eu.

VIVA SPORTUL STUDENTESC