Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72563
07Ex
Keymaster

Stăncioiu, blocat de Vasile Şiman!

Portarul putea ajunge în Ghencea, dar preţul de 600.000 $ solicitat de cei de la Sportul a fost considerat piperat.

După ce Hamutovski a părăsit prima dată gruparea din Ghencea, în vara anului trecut, după un conflict cu Zenga, Mihai Stoica a luat legătura cu Stăncioiu.
În aceste condiţii, conducătorii roş-albaştrilor s-au orientat către mai mulţi portari din campionatul intern, cel mai aproape de a evolua în Ghencea fiind apărătorul buturilor echipei din Regie. Deşi jucătorul dorea să se alăture roş-albaştrilor, tranzacţia nu s-a finalizat, reprezentanţii “militarilor” considerând preţul de 600.000 de dolari, atât cât solicita Vasile Şiman, preşedintele “studenţilor”, mult prea mare. Stăncioiu a fost din nou în atenţia roş-albaştrilor în această iarnă, însă conducerea Sportului n-a dorit să-l cedeze pentru mai puţin de 600.000 de dolari.
Astfel, “studentul” a ratat pentru a doua oară înregimentarea în echipa finanţată de Gigi Becali, între timp portughezul Carlos Fernandes alăturându-se elevilor lui Olăroiu în cantonamentul din Cipru.

“Eu nu am treabă cu transferurile de jucători, pentru că de acest aspect se ocupă cei din departamentul administrativ. Într-adevăr, am fost interesaţi de serviciile lui Stăncioiu.”
Gigi Becali, finanţator Steaua

“Am purtat discuţii cu cei de la Steaua în vara anului trecut, dar l-au luat pe Cornel Cernea. Oricum, nu era stabilită nici o sumă de transfer. Urma să mai aibă loc nişte tratative.”
Vasile Şiman, patron Sportul Studenţesc (Daniel VLAD)