Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006
Totalsport:
Mazilu si Lazar vor ajunge mai tarziu in Turcia pentru a se prezenta la judecata LPF
Antrenorul Sportului Studentesc, Gigi Multescu, a explicat pentru TotalSport FM ca a trebuit sa le permita jucatorilor sai Ionut Mazilu si Costin Lazar sa-si amane plecarea spre Antalya, unde formatia din Regie va sustine un turneu de pregatire.
“Este o situatie destul de neplacuta, am fost nevoiti sa anulam biletele rezervate lui Mazilu si Lazar in avionul spre Antalya, pentru ca ei sa poata ramane in tara si sa se prezinte in fata Comisei de Apel. Eu personal nu voi putea veni, deoarece sunt obligat sa ma ocup de pregatirea echipei in Turcia”.
Situatia survine in urma suspendarilor dictate de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) impotriva fotbalistior si a tehnicianului, din cauza incidentelor de la partida amicala cu Tractorul Brasov, cand cei doi l-au bruscat si injurat pe arbitrul Robert Dumitru. Se pare ca, pentru a putea sa-si reduca pedepsele, cei doi jucatori vor trebui sa se prezinte personal in fata Comisiei de Apel, ei primind sanctiunile maxime de la Comisia de Disciplina si din cauza neprezentarii.
Mazilu spune ca nu-l intereseaza situatia
Contactat telefonic de TotalSport FM pentru a-si preciza pozitia in legatura cu intarzierea fata de programul echipei, atacantul “studentilor” si al echipei nationale a Romaniei, Ionut Mazilu, a spus ca nu stie nimic de vreo amanare a plecarii, si ca vrea sa se concentreze asupra antrenamentelor cu echipa sa.
“Eu nu stiu nimic de nici un bilet anulat. N-am fost informat de nimeni despre data la care trebuie sa ma prezint la LPF. Eu stiu doar ca am antrenament maine (n.r. vineri) si ca urmeaza sa plecam in Turcia”.
La meciul amical dintre Sportul Studentesc si Tractorul Brasov (3-0), disputat in data de 26 ianuarie in orasul de sub Tampa, din cauza neacordarii unei lovituri de pedeapsa in favoarea oaspetilor, arbitrul Robert Dumitru a fost impins de Ionut Mazilu si a cazut pe teren, el refuzand ulterior sa reia desfasurarea partidei, dupa ce jucatorii eliminati de el, Mazilu si Lazar, au refuzat sa paraseasca terenul.
Cristian Doandes