Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72612
ultrasro
Member

Tensiunea creşte

Dacă s-ar fi disputat acum doi ani, meciul de full contact dintre Zmărăndescu şi Sora ar fi fost o pîine de mîncat pentru televiziuni şi ziare. Era vremea cînd fotbalul nu ridica privirea din pămînt, iar etapa se derula agale şi trist, aşa cum se tîrîie timpul în week-end pentru oamenii internaţi în spital.

Acum însă, fotbalul iscă evenimente la tot pasul şi trece restul sporturilor în umbră. Abia a trecut dubla Steaua – Rapid din Cupa UEFA că urmează Steaua – Boro şi apoi un Rapid – Steaua la fel de palpitant.

Ultimele două victorii ale giuleştenilor, care au marcat 7 goluri lui Dinamo şi Iaşiului, dezvăluie o echipă în stare să se lupte pentru un titlu care părea compromis.

Cum Steaua a rămas echipa cu programul cel mai greu, iar Dinamo ţine strocul în pofida scandalurilor interne, campionatul se joacă mai departe în trei. Asta ca să nu pomenim Sportul, o echipă frumoasă, care intră însă brusc în amnezie fotbalistică atunci cînd întîlneşte granzii campionatului. Dacă ar îndrăzni cu adevărat, studenţii, care mai au de jucat împotriva Celor Trei Mari, ar putea oferi o surpriză s-o ţinem minte cu toţii!

17 aprilie 2006