Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006
@ion wrote:
Asemenea articole nu s-au mai scris pentru Sportu …Spun asta deoarece cea fost innainte de ’90 se poate spune ca s-a scris si la comanda…dar acum e cu totul altceva .Se scrie cu sinceritate ,fara obligatii ,fara interventii…pentru noi e ABSOLUT fabulos ca se-ntimpla acest lucru! Acum sintem la un pas de a intra in istorie si as vrea ca echipa sa nu-si dea seama de acest lucru decit cind o va face. Decisiv va fi meciul cu Dinamo …daca batem orice e posibil !!!!Imi creste tensiunea fratilor si necazul meu e mare ca din postura de doica nu pot macar sa strig meci de meci pentru echipa sau sa fac ceva pentru Sportu…
Trag nedejde totusi ca poate chiar Sportu ma va ajuta si prin ceea ce va reusi sa ma faca sa-mi scot pierderile la anu…Socoteala e simpla …Cu un loc european sigur la anu nu pleaca nimeni deoarece Siman vrea sau nu, se va pricopsi cu un sponsor veritabil care cit de cit va mentine lotul…Nu cred ca Mazilu va pleca in tara ,poate Tibi sa accepte iar pe altii nu ii vad plecati deoarece ar trebui sa isi faca socoteala ca odata vazuti de Europa s-ar putea sa traga niste lozuri mult mai bune….Asa sa ne-ajute Dumnezeu!!!!
Acum nu vreau sa va intristez dar Siman nu cred ca are putere de a dota stadionul cu ceea ce tre’be pt cupe europene….S-ar putea ca Sportul in continuare sa se linisteasca si sa traga pt un loc 4-5. Oricum meritoriu si meritat