Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006
Astia de la Gardianul sunt aurolaci (stelisto-comunisti pana in maduva oaselor). Ei ataca tot ce misca, de la Piturca si Dinamo pana la Cucuietii din Deal daca ar reprezenta o amenintare cat de mica pentru Steaua. Niste basinosi lipsiti de talent. Zvonuri si scenarii exista despre orice, ca doar traim pe malurile Dambovitei. Nici eu nu exclud o astfel de posibilitate, dar nu cred ca este probabila. Totusi sa publici un articol doar pentru ca ai auzit o vorba la un colt de strada mi se pare penibil. Argumentatia este stupida (la fel de stupida ca si in alta tentativa de articol:
Studentii din Regie «arbitreaza» lupta pentru primul loc. Pai daca era asa de fin cu Copos cum insinueaza prostu’, de ce am invins Rapidul taman cand jucau cu Feyenoord?)
Siman este prieten cu Becali, dar pana la bani. Nu uitati episodul cu transferul lui Galamaz, Irimia si Negru la Rapid.
In alta ordine de idei, aseara Mitica l-a laudat pentru prima data pe Siman: “e omu’ dracului”, “un conducator de club foarte bun”
Potrivit TVR 1, Siman a declarat ca prima de obiectiv pentru locul 3 este de 30000$. Procentual cu minutele jucate. Pentru primele doua locuri, evident, este mai mare.