Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72637
Radu Dobrin
Member

Petrescu: ”Sportul e pe trei pentru ca nu mai sunt blaturi”

Locul ocupat in clasament de Sportul Studentesc in Divizia A nu l-a mirat deloc pe Dan Petrescu, fost antrenor in Regie. ‘In acest an, baietii isi merita pozitia pe care se afla pentru ca s-a vazut ca este o editie de campionat corecta’, a spus Petrescu, batand inca o data obrazul celor care, in trecut, implicati in fenomen, au driblat cu nesimtire fotbalul.

‘La Sportul se vad roadele unei munci derulate in ani de zile de fotbalistii si de antrenorii care au trecut prin Regie. In primul rand, meritul este al lui Siman, care a demonstrat ca stie fotbal, dar din cate am citit prin ziarele din Romania nimeni nu spune acest lucru. Dupa cum ii simt pe baieti, din cei cu care am mai discutat la telefon, sunt mai montati ca niciodata sa invinga Dinamo si sa termine sus in clasament’, a declarat Dan Petrescu.

Actualul antrenor al celor de la Wisla Cracovia a continuat: ‘Sportul este un club cu liniste si fara presiune, iar acest lucru s-a vazut in jocul si rezultatele echipei. Sa nu uitam insa ca performanta se poate obtine doar cand momentele grele sunt depasite de antrenor si fotbalisti cu sprijinul patronului, care trebuie sa fie mana de fier’.

Sportul e pe trei pentru ca nu mai sunt blaturi“, conchis Petrescu.


ciudata afirmatie. dupa mintea mea, sportul e pe 3 pentru ca isi cistiga meciurile. asta inseamna ca pe vremea lui petrescu vindea meciuri???