Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2005-2006 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006
Nu stiu daca e cazul sa scriu aici dar ma intreb: Ce Dumnezeu au cu noi?
Oare pentru cine fac jocurile aceste personagii?
Pana una alta echipa s-a inchegat, a ajuns pe un loc bun in clasament si, hop, se apucara sa arunce cu pietre in ea.
Nu pot spune ca jucatorii plecati sau realizat, ba din contra (si am scris pe alte topic-uri ca o mare parte chiar au dat chix). Dar asta nu inseamna ca lucrurile trebuie vazute din punctul acestor “ziaristi” de vedere.
Eu sper in continuare ca unii jucatori, care probabil au bagajele aproape pregatite de plecare, sa judece bine si sa nu ajunga sa “frece” banci de rezerve.
Nu-l iubesc pe Siman, sau poate nu-l inteleg, in schimb trebuie sa accept 😆 toate “chestiile” 😮 lui, dar sper ca va realiza ca este loc si de performanta si va incerca sa scoata bani si pe partea aceasta nu doar din vanzarea jucatorilor.
Pacat ca o echipa asa frumoasa ajunge sa fie terfelita. Eu cel putin nu i-am vazut jucand asa bine de prin anii ’84 – ’87 cand numai pe cine nu voiau nu bateau (asta iarasi o spun de la vreo 400 km).
Cei ce sunt acolo, aproape de echipa, cunosc mai bine cum stau lucrurile.
Oricum suntem de bagat in seama. Si cu rele, dar mai ales cu bune.
VIVA SPORTUL STUDENTESC