Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72736
07Ex
Keymaster

“Putem să batem Steaua”

Antrenorul “studenţilor”, Gigi Mulţescu, este convins că echipa sa are forţa să învingă formaţia din Ghencea şi să se bată cu şanse reale pentru câştigarea titlului.

“Acest meci va fi un derby. Într-adevăr, nu este unul de tradiţie, dar cu siguranţă este meciul-cheie al acestei ediţii de campionat”, a declarat tehnicianul alb-negrilor.
Antrenorul echipei din Regie s-a arătat convins de faptul că elevii săi sunt capabili să învingă formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu. “Noi vom avea grijă să ne apărăm, dar şi să atacăm din toate poziţiile. Trebuie să folosim orice ocazie pentru a reuşi să înscriem. Cred că în aceste etape scurse din returul campionatului am arătat că avem o forţă de joc respectabilă, ceea ce înseamnă că putem s-o batem şi pe Steaua”, a punctat Gigi Mulţescu (foto).
De asemenea, tehnicianul “studenţilor” a explicat şi poziţia sa faţă de delegarea arbitrului Marian Salomir la această partidă, acelaşi central care a condus şi meciul tur. “Nu contest calităţile lui Marian Salomir. Până în prezent ne-a arbitrat bine şi nu am ce să-i reproşez. Dar, pentru a nu fi niciun fel de suspiciuni sau pentru a evita orice fel de speculaţii în privinţa acestui meci, era mai bine dacă nu ar fi arbitrat el”, a explicat tehnicianul clubului din Regie.
În trecut, centralul clujean a fost surprins de camerele tv în timp ce se antrena purtând un şort cu însemnele formaţiei din Ghencea, fapt ce a atras unele suspiciuni asupra manierei sale de arbitraj la partidele Stelei. (Bogdan SAVIN)