Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72740
cameliu
Member

spt:

REACTIE
Au luat foc!
Gigi Multescu s-a suparat dupa ce a vazut ca finantatorul Stelei a declarat ca este interesat de citiva jucatori ai Sportului. Tehnicianul considera ca Gigi Becali vrea sa creeze intentionat presiune si sa-i destabilizeze psihic elevii inaintea jocului de miine, extrem de important pentru lupta la titlu. Antrenorul studentilor crede ca echipa din Ghencea nu este mai valoroasa decit a sa.
Sport Total: Cum vedeti partida de duminica?
Gheorghe Multescu: Nu doresc sa comentez prea multe despre acest meci. Dar consider ca deja au inceput citeva jocuri de culise.

Ce vreti sa spuneti?
In primul rind, afirmatiile lui Gigi Becali cu privire la interesul sau fata de anumiti jucatori din Regie. Inainte de un asemenea meci nu poti veni cu astfel de declaratii. Consider ca nu este fair-play si nu este tocmai potrivit sa inceapa sa creeze presiune asupra elevilor mei.

Credeti ca Sportul are forta sa treaca de Steaua?
Nu cred si nu vreau sa declar nimic despre ce se va intimpla. Stiu doar ca urmeaza un meci foarte dificil in care oaspetii nostri nu sint cu nimic mai presus ca valoare decit noi, dar au sabia deasupra capului. Este un meci decisiv si trebuie ca noi sa reusim. Cine cistiga isi pastreaza sansele pentru campionat. Daca pierdem aceasta partida, este clar ca vom fi intr-o situatie dificila.

I-au afectat pe jucatori declaratiile lui Gigi Becali in care facea trimitere la posibilitatea unor transferuri de la Sportul in Ghencea?
Nu cred ca s-a intimplat acest lucru. Jucatorii mei sint destul de maturi ca sa inteleaga ca toate aceste declaratii nu sint decit niste artificii care incearca sa ii destabilizeze psihic. Am discutat cu ei si le-am spus sa le fie mintea doar la partida de duminica, atit trebuie sa aiba in cap. Daca se vor concentra, sint sigur ca vor face un meci bun.

Vinzare slaba
Pentru partida de miine au fost puse in vinzare 7.000 de bilete, 3.000 fiind trimise in Ghencea. Pina ieri la ora 15:00, doar 800 de cumparatori au scos din buzunar 200.000 de lei vechi pentru a fi prezenti la partida.

Filtre pentru fani
Galeria Stelei va fi insotita pe tot parcursul drumului spre Regie de jandarmi. Se vor face trei filtre pentru a fi controlati suporterii care nu prezinta asupra lor bilet de intrare, cei in stare de ebrietate sau care au asupra lor diferite obiecte interzise. Primul control se va forma in zona hipermarket-ului Orhideea, al doilea pe stradutele din apropierea arenei si ultimul la intrarea in stadion.

Iacob e supermotivat
Atacantul ros-albastrilor le-a marturisit apropiatilor ca vrea neaparat sa revina cu gol

Meciul cu Sportul de duminica este crucial pentru stelisti. “Daca invingem sintem campioni”, a spus Gigi Becali. Stelistii sint constienti de faptul ca vor intilni o echipa in mare forma. Marele avantaj il constituie revenirea jucatorilor care au fost suspendati. Victoras Iacob a lipsit doua etape din garnitura Stelei si abia asteapta sa joace in Regie.

El le-a spus tuturor apropiatilor ca nu mai are rabdare, dorindu-si foarte mult sa intre duminica pe teren. “Ma simt foarte bine. Am avut destul ghinion cu taietura si cu suspendarea, acum totul va fi in regula. Vreau sa marchez cu Sportul. Abia astept sa jucam cu ei si sa-i batem. De meciul asta depinde soarta campionatului. Nici nu ma gindesc sa nu cistigam. Toti baietii de la echipa spun la fel. Sint sigur ca o sa ne puna probleme, dar noi avem mai multa experienta ca ei”, i-a spus Iacob impresarului sau, Dumitru Tudor.

“Am vorbit cu el si este apt 100%. In plus, nu mi s-a parut niciodata atit de motivat inaintea unui meci”, a spus Tudor. Iacob nu a mai marcat pentru ros-albastrii de la meciul cu Betis Sevilla, Olaroiu asteptind ca el sa inscrie din nou. Mai mult ca sigur, Oli va incepe meciul din Regie cu Victoras titular.

Revansa fata de patron
Victoras Iacob a avut parte de o zi mizerabila la meciul Stelei cu Gloria. Dupa ce a fost eliminat, Iacob s-a taiat la mina, spargind in vestiar un geam cu pumnul. Acest lucru l-a nemultumit atit pe Olaroiu, cit si pe Gigi Becali, iar acum atacantul vrea sa se revanseze.

Gigi a invins ANAF-ul
Tribunalul Bucuresti a hotarit, ieri, printr-o sentinta definitiva si irevocabila, sa mentina decizia Instantei Judecatoriei Sectorului 3, care a stabilit ridicarea sechestrului asigurator instituit de ANAF pe averea lui Gigi Becali. In luna octombrie a anului trecut, institutia condusa de Sebastian Bodu pusese sub sechestru intreaga avere a finantatorului stelist, in contul datoriei de aproximativ 11 milioane de euro pe care o are clubul Steaua la bugetul de stat. Gigi Becali a contestat aceasta decizie, sechestrul fiindu-i ridicat o luna mai tirziu.
Autor: Mihai Calin, Marian Stancu