Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72741
Giani
Member

@Radu Dobrin wrote:

excelenta treaba ati facut!..bravo Ovidiu, bravo Giani!

In primul rand, bravo Nicu! Pentru ca el ne asigura cadrul optim al intalnirilor de dupa meci. Si tot la el s-a realizat si reportajul. Si, daca te uiti pe acei pereti, vei vedea cateva pagini reprezentative din cei 90 de ani de istorie a clubului Sportul Studentesc, care fara eforturile lui Ovidiu, Florin si ale altor colegi, nu ar fi existat. Sa ne bucuram ca suntem respectati, sa profitam de faptul ca, desi putini, incepem sa castigam respectul celorlalti, asta conteaza mult mai mult decat faptul ca ne-am intalnit intr-o dupa-amiaza de joi cu un jurnalist (Cosmin Staniloiu).

Important este ca un jurnalist care, in urma cu cateva luni, probabil in necunostinta de cauza, afirma ca nici macar nu existam, a venit sa discute cu noi. A fost interesat de ceea ce gandim, nu ne-a luat interviuri, pur si simplu s-a pornit o discutie, in care Ovidiu a fost cel mai guraliv, din care a aflat ceea ce era de aflat, si-a notat intr-un block-notes (nu celebrul ex-stelist) cateva idei, si apoi ne-a facut o prezentare in ziar. Acesti cativa suporteri ocupam, azi, 20 mai, o intreaga pagina intr-un cotidian sportiv. Este in primul rand meritul echipei, apoi al suporterilor Sportului, care meci de meci isi sustin echipa, din peluza, din fatza televizorului sau de la tastatura, in functie de posibilitati.

De remarcat opinia domnului Multescu.

Mai avem trei hopuri. Sper ca dupa ele vom scanda cu totii “Gaudeamus igitur” (lat. “sa ne bucuram impreuna”).