Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72744
ancag
Member

“Echipa momentului” GSP
Răzvan Rotaru

Steliştii îşi laudă adversarii de azi, despre care spun că formează cea mai bună trupă a primăverii în Divizia A

Parcursul aproape fără greşeală al Sportului în acest retur l-a făcut pe managerul Stelei, MM Stoica, să aibă numai cuvinte de laudă la adresa “găştii nebune”: “Vom întîlni o formaţie cu un joc foarte bun, practic ea este echipa momentului. Dar e pentru prima oară în acest sezon cînd cei din Regie vor evolua sub presiune. Dacă meciul CFR – Rapid ar fi început mai devreme şi rezultatul era unul negativ pentru giuleşteni, atunci puteam spune că ne este bună şi o remiză cu Sportul. Aşa, mergem doar la victorie”.

Şi fotbaliştii din Ghencea i-au lăudat pe Mazilu şi compania. “Da, merită să fie aşa sus în clasament, după ce au arătat pe gazon în ultima vreme. Au o echipă foarte bună”, a spus fundaşul stînga Petre Marin, completat de Nicolae Dică: “Nu au fost băgaţi în seamă de nimeni pînă acum şi uite că au ajuns în faţă. Sînt în formă maximă, nu ne va fi uşor contra lor”.

MM a făcut referire apoi la faptul că studenţii au fost favorizaţi de arbitri etapa trecută, la 2-1 cu Bacău. “Au beneficiat şi de ajutorul arbitrilor, de aceea au mai rămas în lupta pentru titlu. Erau conduşi cu 1-0, li s-a dat un penalty inexistent prin care au revenit în joc şi pînă la urmă au cîştigat”, a spus managerul roş-albaştrilor.

1.000 de euro va primi fiecare “student” din partea Rapidului dacă Sportul încurcă pe Steaua. Mazilu şi compania joacă de obicei fără prime de victorie, fiind recompensaţi doar la finalul sezonului, în funcţie de locul ocupat în clasament.