Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006 Reply To: Stiri din presa – sezon 2005-2006

#72752
ovidiu
Member

Aseara, jj beeeeeeeecali afirma pe la tembelizor ca nu mai vrea sa cumpere nici un jucator de la Sportul Studentesc pentru ca sunt prea scumpi.
Daca unii dintre jucatori au crezut afirmatiile lui Olaroiu sau beeecalu inainte de meci isi dau seama ca au fost facute doar de dragul de a vorbi.
Cine stie care va fi situatia lui Stancu.
Cred ca e normal sa vrea sa joace la o echipa ce are ganduri mari in Europa, castiga campionate peste campionate s.a.m.d.
Dar va fi pacat de el, cred eu, ca va lustrui cu mare incredere si cu mult efort banca de rezerve. Nu ca n-ar fi un bun jucator, dar nu prea cred ca va avea mai multe sanse decat cele ce le-a avut Dinita. Nu cred ca va fi bine primit Repet este o parere personala.

Nu inteleg ce a fost cu afirmatiile lui Stancioiu in privinta detectorului de minciuni. Eu nu cred ca e cazul de asa ceva. Dar oricum acest baiat are fitele lui. In ce priveste chestia ca s-a saturat de Romania si de divizia mitica-blatica sa afle ca nu este singurul. Spera ca “domnul Siman sa-i gaseasca o echipa in strainatate”.
Eu sper sa nu-i gaseasca chiar orice echipa. Oricum la fitele si toanele lui ii va fi foarte greu sa prinda o echipa mare. Mai bine inca un an sau doi la Sportul, poate mai prinde ceva incredere in fortele proprii.

Costin Lazar se dovedeste a fi in continuare cu picioarele pe pamant in afirmatiile sale. Pacalelile oierului si presiunea pe jucatori si-au spus cuvantul in ultimul meci de campionat.

In rest toate bune. Tare mi-e frica de transferurile ce vor urma. Mai ales ca s-a vazut ca nu prea mai avem atacanti. Am avut o multime de ei: Dinita, Chihaia, Bucur, pe picior de plecare Mazilu si Curelea. Oare cu ce vom ramane? Ca pe Nae si pe Varga inca nu-i vad suplinindu-i pe cei doi. Iar daca vor fi titulari (Nae si Varga) si unul dintre ei se accidenteaza va mai avea “izvorul” resurse pentru altii.
Dar oricum este subiect pentru alt topic.
Oricum echipa nu prea este asa mult in vizorul presei, chiar dupa meciurile bune facute. Probabil va intra in vizorul ei in perioada transferurilor.

VIVA SPORTUL STUDENTESC