Reply To: 13.08.2005 Farul Constanta – Sportul Studentesc 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 13.08.2005 Farul Constanta – Sportul Studentesc 2-2(2-1) Reply To: 13.08.2005 Farul Constanta – Sportul Studentesc 2-2(2-1)

#72772
Radu Dobrin
Member

libertatea

“Ultimul an la Sportul”
Costas Mincu

Convocat la “naţională” de Piţurcă, Tibi Bălan spune că speră să se transfere din Regie la finalul campionatului

După ce a debutat la echipa naţională în meciul amical cu Slovacia (2-2), din Cipru, în februarie 2005, mijlocaşul Sportului, Tiberiu Bălan, a fost din nou chemat de Victor Piţurcă, de această dată pentru partida oficială cu Andorra, care se va disputa miercuri, la Constanţa. Stimulat de convocare, jucătorul de 24 de ani a declarat: “Anul trecut am fost chemat de domnul Piţurcă, dar tot la Sportul am rămas. Sper totuşi să am evoluţii foarte bune şi acesta să fie ultimul meu an în Regie“.

Totuşi, internaţionalul alb-negrilor spune că un rezultat bun la Constanţa ar detensiona atmosfera din vestiarul Sportului după o săptămînă în care antrenorul Dan Petrescu a fost la un pas să demisioneze. “Sîntem foarte motivaţi pentru jocul contra Farului şi sperăm ca apele să se limpezească după acest meci şi totul să fie bine pentru noi”, a încheiat Bălan.

Grigoraş: “Vreau stadionul plin!”
Supărat pentru că singurele meciuri la care stadionul “Gheorghe Hagi” se umple sînt cele cu Steaua, Rapid şi Dinamo, antrenorul Petre Grigoraş a făcut ieri un apel la fani. “Avem nevoie de sprijinul suporterilor. Dacă vrem să facem performanţă, trebuie să avem stadionul plin”, a declarat tehnicianul care este de părere că “victoria de la Tîrgu Jiu n-are nici o valoare dacă nu îi batem pe studenţi”. / Ionuţ Coman (Constanţa)