Reply To: 19.08.2005 Jiul Petrosani – Sportul Studentesc 1-3(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 19.08.2005 Jiul Petrosani – Sportul Studentesc 1-3(1-1) Reply To: 19.08.2005 Jiul Petrosani – Sportul Studentesc 1-3(1-1)

#72816

“Ce vorbesti Dane…”
Aveam tot dreptul sa fiu necajit la sfarsitul primei reprize. Am jucat prost cu o echipa foarte proasta!!! Care ne+a si dat gol. Doar pentru ca Balan a dat un gol extraterestru nu insemna ca echipa joaca bine. Si domnu Mutu de la nationala a dat un gol superb in meciul cu Andorra dar asta nu inseamna ca echipa a jucat bine.
Noroc ca in a doua repriza Sportul a jucat cu totul altceva. De exemplu ma bucura faptul ca Mazilu nu mai iarta si ca fructifica ocaziile pe care le are. Tineti minte monumentalele de anul trecut? S+a maturizat!!! Dupa trei etape are 4 goluri marcate. E excelent!
O jumatate de meci m+am bucurat sa vad ca si alti jucatori ai Sportului au tehnica si ca joaca, ca nu suntem the skin of the dick. M+a bucurat sa+l revad pe Lazar. Sa vad un Varga bun. Sa vad un Tibi Balan magistral.
Una peste alta, as vrea ca Dan Petrescu sa traga la copiator cea de+a doua repriza.

Ma bucura ca “revelatiile”, care au beneficiat de infuzii serioase de bani, nu ne+au batut si faptul ca exista perspective. Pe mine personal acest gand m+a omorat in permanenta.

Trebuie obligatoriu sa taiem capul Vasluiului! Ca sa aratam concurentei ca Sportul nu sta intr+un singur jucator!

Haide Sportul! Ca se poate!