Reply To: 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0) Reply To: 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

#72826
Radu Dobrin
Member

olinesport (copiind la rindul lor de cine stie unde)

Sportul a demolat Vasluiul

Sportul Studentesc si-a demonstrat superioritatea in fata celor de la FC Vaslui, castigandclar cu 3-0.

Sportul a deschis scorul în minutul 9, când Marius Nae l-a învins pe portarul vasluian Gabriel Kajcsa cu un şut de la şase metri, după un corner executat de pe partea stângă de Dacian Varga.

În minutul 44, Sportul şi-a mărit avantajul, când, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de acelaşi Varga, Alin Raţiu, venit din linia a doua, a înscris cu o lovitură de cap, de la şase metri.

Scorul a devenit 3-0 în minutul 84, când Stelian Stancu a şutat, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, spre colţul lung al porţii apărate de Kajcsa, mingea intrând în plasă după ce a fost deviată de Florin Lăcustă.

Basarab Panduru a ironizat evoluţia jucătorilor săi, asemănându-i cu nişte ciuperci.”N-am crezut că un jucător de-al meu este ceea ce mănâncă. Cred că unul dintre ei este de la ţară şi a mâncat ciuperci, adică a fost ciupercă pe teren”, a spus tehnicianul formaţiei vasluiene.

Dan Petrescu a spus că echipa sa merita să aibă mai mult de opt puncte după primele partide din acest sezon. “După victoria de astăzi avem opt puncte, dar eu spun că meritam să avem mult mai multe până acum. Sunt foarte fericit că am câştigat astăzi. Ştiam că Vasluiul este o echipă puternică, dar mai ştiam şi faptul că nu este omogenă, pentru că nu poţi avea omogenitate după ce ai transferat atât de mulţi jucători. Victoria este totuşi meritată”, a afirmat Petrescu.

prosport:

PORUMBOIU: “FC Vaslui a jucat penibil”
Adrian Porumboiu, patronul grupării FC Vaslui, a spus că formaţia sa a avut o evoluţie penibilă în partida cu Sportul.
“Azi am jucat penibil, ţinând cont şi de condiţiile pe care le oferim, şi de contractele pe care le au fotbaliştii. Sunt doi jucători în echipa de azi, nu vreau să dau nume, care au cele mai mari salarii din Divizia A, dar azi au fost penibili. Ei au jucat pe prime pe care nici o altă echipă din primul eşalon nu le oferă”, a afirmat Porumboiu.
Principalul finanţator al grupării vasluiene a coborât la pauza meciului cu Sportul la vestiare, pentru a avea o discuţie cu jucătorii săi. Întrebat ce le-a spus fotbaliştilor, Porumboiu a răspuns: “În nici un caz nu i-am pupat. Le-am spus să joace fotbal. Panduru nu are nici o vină. Chiar dacă astăzi am jucat aşa cum am jucat, Vasluiul nu va pica în «B»”.
Întrebat ce părere are despre evoluţia atacantului Claudiu Răducanu, Adrian Porumboiu a spus: “A jucat şi Claudiu Răducanu?… El este unul dintre cei doi jucători despre care vorbeam”.