Reply To: 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0) Reply To: 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

#72830

A iesit mai bine decat ma asteptam. Arbitrul nu a influentat sub nici o forma jocul, cu atat mai putin rezultatul. Asa cum nu cred ca mingea a trecut de linia portii in faza incriminata de voi. Nu prea avea cum. Vom vedea oricum pe sticla acest lucru.
Au fost momente cand am jucat ca adevarati profesionisti, foarte calm si matur. A iesit bine. E bine ca scoatem puncte de la echipele de pluton. Ma intereseaza mai putin daca batem sau nu Steaua sau Dinamo.
Ma bucura evolutiile lui Stancu, despre care, nu cu multa vreme in urma, aveam o parere mai… Tibi Balan, mult peste medie, dar dispare din joc. Nae incurajator si mai bun de la meci la meci.
Echipa plimba mingea cu siguranta. Avem probleme, zic eu, atunci cand trebuie sa construim atacuri pozitionale.
Una peste alta, echipa joaca mai bine, per ansamblu, decat a facut+o anul trecut. De ce? Simplu. Anul trecut toata lumea+l juca pe Bucur. Acum, jocul s+a decongestionat, s+a deschis si catre ceilalti jucatori. Mazilu a fost excelent in faza de aparare dar nu pot sa nu+mi ascund o unda de regret pe faptul ca n+a dat gol (desi a avut o ocazie superba). Poate recupereaza la Pitesti.

Haide Sportul! Hai ca se poate!