Reply To: 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0) Reply To: 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)

#72885

Traiesc un vis. Sunt atat de incantat de echipa si de Dan Petrescu incat nu am cuvinte. Va spun sincer. Dincolo de orice rezultat, echipa joaca. Nu am ajuns lideri pentru o zi, nu conteaza, vom fi liderii turului de campionat!!!! Si o sa bagam pe toti in boala.

Este important ca daca ne clasam super-bine in tur, in iarna sa nu plece nici un jucator. Nici unul. Ce putem face, cum putem influenta acest lucru?

Urmeaza momentul confirmarii! Nationalul! daca batem, suntem intre cei tari si putem spera indreptatiti la maximum, chiar pentru pentru castigarea campionatului. Si nu zic absurditati!!!!! Putem bate orice echipa din campionat! Important este sa ne concentram mai mult iar ocaziile sa mai adaugam cate doua puncte de meci, sa le fructificam.
Pacat ca nu am luat cele doua puncte la Pitesti (o echipa mare nu lasa nimic la nimeni), am fi jucat relaxat cu Nationalul.
In conditiile astea nu putem juca relaxat pentru ca nu ne putem permite nici o greseala. Unii din voi ar spune ca nu+i asa, ca important este ca nu ne batem la retrogradare, dar va contrazic si asta pentru ca e clar, o simtim cu totii, e ocazia noastra! Avem o formula de echipa care nu stim cat va tine in conditiile in care aceasta minunata echipa traieste din ce vinde. Avem o formula de echipa care ne da dreptul sa speram la titlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haide Sportul! Hai ca se poate!