Reply To: 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0) Reply To: 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)

#72890

Poti juca cel mai frumos fotbal din campionat si sa fii in a doua jumatate a campionatului. Important este sa+ti umfli pieptul in mijlocul celor care conteaza. Asta+i mentalitate de profesionist, de echipa care conteaza. Chestia asta cu fotbal frumos tine de boemitate, de mirosit flori si alergat in fundul gol pe campii verzi. Am jucat frumos la Pitesti si din cauza ratarilor am ratat doua puncte. Puncte care ne+ar fi fixat sus pentru multa vreme. Daca jucam frumos cu Nationalul dar o furam, ne ducem iar la mijlocul clasamentului, une, credeti+ma, chiar nu contam.
Romanii trebuie sa invete ca numarul 2 nu exista!
Trebuie sa fim letali. Vedeti, in decursul ultimului deceniu nici macar jucatorii nu au crezut in Sportul, absolut toti vad in culori sumbre aceast club, nu+l respecta si asteapta momentul prielnic sa o intinda. Stiti foarte bine acest lucru.
Daca echipa actuala taie capetele adversarilor, implicit, respectul fata de club a celor ce vin din sapte, va fi altul. Nu vor mai fi jucatori care sa vada aceasta echipa ca o ograda cu buruieni si fier ruginit.

Sa ne punem “cagule” fratilor, sa ne respecte lumea. :)

Haide Sportule! Hai ca se poate!