Reply To: 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1) Reply To: 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

#72956
Zibling
Member

Jucatorii nu au fost impotenti, insa astazi, ca niciodata, adica dupa o multa perioada de timp, am asistat la un meci in care s-au gresit cel putin 30 de pase pe distante mici, inexplicabil dupa parerea mea. Idolul meu – Tibi Balan – a gresit vreo 4 pase aiurea in prima repriza si a sutat de vreo doua ori peste poarta mult, iar dupa ce s-a accidentat nu a mai existat pe teren. In afara de Ratiu, Secareanu, Rusu si Varga, sincer nu-mi mai amintesc pe cineva sa fi jukat fotbal astazi la Sportul. Pacat !

Chiar daka in ultimele 10 minute la o faza in careul advers, un fundash cotrocenar l-a impins pe Curelea (parca) in chiar dreptul arbitrului Salomir, care … surpriza, nu a dictat penalty, in rest nu am ce sa reprosez lui Salomir ca greseli majore. A dat suficiente cartonase galbene (vreo 5 cred) bancarilor. Insa, acest 0-1 are o singura motivatie: Sportul a avut numai 3 suturi pe spatiul portii (printre care si bara din sutul lui Nae, parca), apoi cu un astfel de joc nu puteam sa emitem pretentii la mai mult de un egal alb.

Pe final, spun doar ca ma enerveaza ca am fost invinsi de aceasta echipa a Nationalului, club care fara sectie de juniori, fara antrenor si cu o proportie ridicol de mica de jucatori romani in lotul larg, reuseste sa se mentina printre echipele fruntase din Divizia A. Bleah…