Reply To: 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1) Reply To: 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

#72964
Radu Dobrin
Member

gsp:

Zero la Zeno
Maria Andrieş

Fără antrenor, dar cu moral de profesionişti, “bancarii” s-au impus în faţa unei “găşti nebune” fără vlagă

În Regie încă nu s-a terminat vacanţa. Aşa se face că, în faţa unui adversar cu probleme, “studenţii” n-au crezut că e cazul să forţeze. Cu un Tibi Bălan şters şi un Mazilu încă ameţit de victoria cu Cehia, au construit lent şi imprecis. “Nouarul” alb-negrilor n-a reuşit decît o “foarfecă” în careu (15) şi cîteva prăbuşiri artistice sub ochii lui Prunea. Singure sprinturile lui Varga, pe stînga, au animat atacurile gazdelor. Însă blocada multinaţională Shroj – Mehmedovici – Thwaite s-a dovedit de netrecut. “Bancarii” au jucat pe contre, derutîndu-şi din cînd în cînd rivalii cu mingi înalte. Abiodun agaţă baloane cu tehnici de animal de pradă, ca să-i lanseze pe Băd sau Bundea.

După cîteva numere personale, fostul oltean prinde o minge pierdută de Băd la centru, apoi şutează din marginea careului, la colţul scurt, pe lîngă Stăncioiu (41). E zero la Zeno. Echipa “decapitată” de antrenor conduce echipa care nu ştie să-şi utilizeze capul.

Urmează o repriză secundă de hărţuiri la mijlocul terenului. Însă elevii lui Dan Petrescu mizează pe impresia artistică, nu pe precizia pasei. O bară a lui Ferfelea (min. 56) răscoleşte tribunele. “Studenţii” încep să cadă pe capete în careul lui Prunea, dar Salomir rămîne rece. Tărgile invadează terenul spre final, arcade sparte, sînge şi nervi în iarbă, pumni strînşi în tribune.

Gino contestat
Preşedintele ”bancarilor”, Gino Iorgulescu, a fost contestat de cei 100 de suporteri ai Naţionalului prezenţi în Regie. Aceştia au confecţionat un banner cu mesajul “Gino lasă-ne!”, dar acesta le-a fost confiscat de forţele de ordine. Suporterii au intrat în conflict şi cu cei 6 trompetişti de la “Los platanos”, trupă care asigură fondul sonor la majoritatea meciurilor lui FC Naţional, acuzîndu-i pe aceştia că vin la meciuri doar pentru cei 500.000 de lei pe care îi primesc din partea conducerii clubului din Parcul cu Platani. / Antonia Garonfil

A revenit Marian Savu
Atacantul bancar Marian Savu a fost utilizat de antrenorul interimar al lui FC Naţional, Cătălin Necula, pentru prima dată în acest campionat. Cu Roberto Landi pe banca tehnică, Marian Savu nu a fost trecut pe foaia de joc niciodată în primele cinci etape ale actualului sezon. Savu l-a înlocuit în minutul 68 pe Flavius Băd. / Antonia Garonfil

“Nu ne-a ieşit nimic. Am jucat prost de la primul la ultimul jucător. Nu am putut să legăm două pase”.
Ionuţ Mazilu

“A fost o săptămînă mai liniştită şi rezultatul s-a văzut în acest meci. Necula s-a descurcat bine la prima sa partidă pe bancă şi merită felicitări. Tot el va conduce echipa şi la meciul din Cupa României de miercuri, iar săptămîna viitoare va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie şi vom anunţa noul antrenor”
Constantin Iacov, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Naţional

“Sînt principalul vinovat pentru acest eşec, deoarece nu am convins conducerea clubului să ne lase să ne antrenăm pe terenul numărul 1, iar la meci iarba a fost prea mare. Mai sînt şi altele, dar le ţin deocamdată pentru mine”
Dan Petrescu

“Este victoria lui Roberto Landi pentru că el a pregătit echipa timp de opt luni, iar eu nu am făcut altceva decît să continuu munca lui. Am demonstrat că înfrîngerea cu CFR Cluj nu a fost decît un accident”
Cătălin Necula

“Jucătorii care m-au impresionat de la FC Naţional nu pot juca în naţionala României niciodată. Pentru că sînt străini”
Victor Piţurcă