Reply To: 01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0) Reply To: 01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)

#73053
cameliu
Member

Sport Total:

Goana dupa bani

Aflati la 6 in clasamentul adevarului, jucatorii galateni vor sa plece neinvinsI din Bucuresti, pentru a convinge conducerea sa le deblocheze primele.
Cei mai multI cred insa ca echipa lui Dan Petrescu le va prelungi zilele negre. Ionut Mazilu este jucatorul de care galatenii se tem cel mai mult. Blocarea primelor pina ce Otelul va ajunge pe 0 in clasamentul adevarului ii face pe jucatorii lui Sunda sa lupte pe viata si pe moarte pentru punctele puse in joc. Fotbalistiii sint realisti si cred ca o victorie in Regie ar fi o minune pentru echipa. ” Noi vrem sa plecam macar cu un punct din Bucuresti, dar imi este foarte greu sa cred ca vom il vom obtine si pe acela. Aceasta este realitatea si trebuie sa ne impacam cu ea.

Sportul este o echipa buna, are jucatori care sint convocati cu regularitate la loturile nationale, iar Dan Petrescu este un antrenor talentat care stie sa-i aseze in teren. Noi vom lupta pina la capat”, s-a destainuit unul dintre jucatorii echipei patronate de Mittal Steel. Aurel Sunda este de aceeasi parere cu jucatorii si spune ca vine in Regie sa nu primeasca gol dar crede ca acest lucru nu se va intimpla, deoarece va avea in fata un atac de nationala cu Mazilu virf de lance. Cu toate acestea, conducerea gruparii de la malul Dunarii este optimista in priviinta meciului de astazi. “Cred ca nu o sa plecam cu traista goala din Bucuresti si nu spun prostii cind declar asemena lucruri. Trebuie neaparat sa obtinem puncte din jocurile din deplasari pentru a ne mai remedia situatia la adevar. Locul nostru nu este in subsolul clasamentul”, a afirmat unul dintre oficiali. In alta ordine de idei, Marian Zeciu spune ca o victorie in meciul de astazi il va face pe directorul general Marius Stan sa se razgindeasca in priviinta primelor. Pentru jocul cu Sportul Studentesc, Sunda nu il va putea utiliza pe atacantul in care isi spunea mari sperante, Bogdan Aldea, el fiind accidentat. Astfel, antrenorul ardelean va incepe cu o formula inedita in atac pentru acest sezon: Rares Oprea si columbianul Valencia.

Le pare rau de Victoras Iacob
Jucatorii galateni spun ca lipsa lui Victoras Iacob din atacul formatiei de la malul Dunarii se cunoaste. “E o pierdere pentru noi. Cu el in echipa am fi avunt patru puncte in clasament fata de ce avem in prezent. Asta este. Trebuie sa ne descurcam cu ce avem la dispozitie”, a declarat portarul Urai. (Dan Pantea)

Zeciu se bazeaza pe portarul Urai
Fundasul echipeii galatene, Marian Zeciu, il va avea adversar direct in meciul din Regie pe Ionut Mazilu. “E un atacant bun dar eu vreau sa-mi fac datoria si sa nu-l scap din marcaj. Daca acest lucru se va intimpla sper ca salvatorul meu sa fie Andrei Urai”, a afirmat fundasul de la malul Dunarii. (Dan Pantea)

SPORTUL – OTELUL

Stadion: Regie
ora 14.45
Telesport
Arbitru: Teodor Craciunescu
Asistenti: Aurel Onita si Eugen Pirvulescu

SPORTUL
Formula de joc 4-4-2
Stancioiu – S. Stancu, Secareanu, Ratiu, Rusu – T. Balan, Cruceru, Lazar, Varga – Nae – Mazilu
Antrenor: Dan Petrescu
Rezerve: S. Popescu, Patrichi, Tirnacop, Maxim, Ferfelea, Nicola, Curelea

OTELUL
Formula de joc 4-4-2
Urai – Craciun, Somcherechi, Zeciu, D.Munteanu – Badescu, V. Tanase, Marginean, Izvoranu – R.Oprea, Valencia
Antrenor: Aurel Sunda
Rezerve: Stanciu, Ghidarcea, Alexandru, Dragomir , S. Ilie, Balaur, D. Oprea