Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0) Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

#73121
07Ex
Keymaster

În război cu tradiţia

“Pandurii” n-au reuşit în ultimii ani nici o victorie în meciurile cu “studenţii” lui Dan Petrescu. Antrenorul gorjenilor, Viorel Hizo, vrea să întrerupă seria înfrângerilor de pe teren propriu şi să contabilizeze al treilea succes consecutiv al echipei sale. “Vreau, spune Hizo, ca echipa noastră să aibă un joc bun cu Sportul şi să câştigăm. Avem nevoie de o victorie şi în acest joc pentru a confirma că succesul de la Cluj nu a fost o întâmplare. Sper să nu facem o tradiţie din înfrângeri şi în meciul cu Sportul”. “Dulăul” este conştient că întâlneşte o echipă puternică, dar spune că jucătorii săi trebuie să facă orice sacrificiu pentru a câştiga acest joc, pe care îl consideră cel mai important de la venirea sa la Pandurii. “Sportul este o echipă omogenă, care nu a pierdut în acest campionat în deplasare. Dar cred că în acest moment jucătorii mei au încrederea necesară pentru a trece şi de un adversar mai puternic”, afirmă Hizo.

Rădoi, apt de joc
Problemele de sănătate nu i-au ocolit pe “panduri” nici în ultimele zile, când Dorin Rădoi s-a accidentat uşor. “Accidentarea lui Rădoi nu este gravă şi sper să-l pot folosi”, a declarat Hizo despre mijlocaşul care a contribuit la înscrierea ambelor goluri din meciul cu Gloria. Alţi trei jucători care au fost accidentaţi în ultimele săptămâni, Perisic, Niţă şi Trofin, au fost cooptaţi în lot şi ar putea fi folosiţi azi. (Monalisa POPESCU)

Cu Oţelul, la Mogoşoaia
Marin Condescu a obţinut aprobarea FRF pentru ca jocul din Cupa României cu Oţelul Galaţi să se dispute pe terenul central din cadrul Centrului Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Fiind echipă organizatoare, Pandurii a încercat mai multe variante, Juventus Colentina fiind prea scumpă, iar ASTRA Ploieşti nefiind pe placul adversarilor de la Galaţi. Terenul de la Mogoşoaia nu fusese încă omologat pentru desfăşurarea de jocuri oficiale, dar problema s-a rezolvat. (Monalisa POPESCU)
monalisa.popescu@prosport.ro