Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0) Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

#73122
cameliu
Member

totalsport:

PANDURII – SPORTUL 0-1/ “Dulaul” pacalit de “Bursuc” !

Dan Petrescu (foto) a castigat tactic duelul cu experimentatul sau adversar, Viorel Hizo.
“Bursucul” i-a asezat bine in teren pe elevii sai. Studentii au evoluat cu entuziasmul caracteristic varstei si au facut presing pe toata durata meciului. Sportul a dominat partida si a ratat majoritatea ocaziilor.
“Dulaul” a incercat sa-si motiveze jucatorii de pe marginea terenului, dar dorinta sa de victorie nu s-a transmis fotbalistilor din Targu Jiu.Gazdele au evoluat modest si nu au putut depasi ambitioasa echipa a lui Dan Petrescu. Mijlocasul Costin Lazar a filtrat baloanele coechipierilor si a dovedit ca este o piesa de baza in angrenajul oaspetilor. Pandurii au avut singurele oportunitati de a inscrie in finalul primei reprize prin Popete si Vintilescu.
Mitanul secund a fost unul apatic, jocul desfasurandu-se la mijlocul terenului. Lipsa de faze de poarta s-a datorat si prestatiei modeste a conducatorului de joc al gazdelor, Iulian Stefan, schimbat in minutul 75 cu Buia.

Lovitura de gratie pentru Pandurii Tg Jiu a dat-o golgeterul Mazilu, cu zece minute inainte de finalul partidei. Gaselnita lui Piturca la echipa nationala si-a aratat clasa si a marcat cu capul din interiorul careului, parafand o noua victorie pentru trupa antrenata de Dan Petrescu.
Sportul Studentesc urca astfel pe locul 4 in clasamentul Diviziei A si se anunta o “nuca tare” pentru granzii campionatului.

Stefan Gavan

PANDURII TG JIU

Antrenor: VIOREL HIZO

1.PUSTIJAKOVIC 6

14. POPETE 6

2. SCARLATACHE 6

8. PERSIC 5

4. C.TROFIN 5

24. BERTEA 4

(’46 R.Nita) 4

10. I.STEFAN 5

(’75 Buia) 4

27. OSORIO 4

(’46 Vancea) 5

7. URSU

19. VINTILESCU 6

11. ARMEL 5

Rezerve:12. Bălăeţ, 9. Verdeş, 16. Bogoi, 21. Keca

SPORTUL STUDENTESC

Antrenor:DAN PETRESCU

33. STANCIOIU 8

7. S.STANCU 6

2. RATIU 6

6. SECAREANU 7

13. L.RUSU 6

10. T.BALAN 7

5. LAZAR 8

(‘ 87 Cruceru)

14.FERFELEA 6

20. D.VARGA 6

9. MAZILU 7

(‘ 90 Maxim)

22. M.NAE 6

(‘ ’70 Curelea)

Rezerve:S. Popescu, 4. Nicola, 17. Oae, 24. Patriche-Nichita

Arbitru: Victor Berbecaru (Rm. Vâlcea)
Asistenti: Nicolae Megheşan (Târnăveni) şi Claudiu Tripa (Arad)

Rezerva:Lajos Tiberiu (Timisoara)

Observatori: Nedelescu Ggheorghe (Craiova) Muresan Ion (Bucuresti)

0-1/ Mazilu ’82 a inscris cu capul dupa o centrare de pe partea stanga a lui Varga

Cartonase:Disney(22′)/ C.Lazar(32′), L.Rusu(56′), T.Balan(58′), Varga(87′)

Cheia meciului: Diferenta a facut-o valoarea individuala a jucatorilor. Lazar si Mazilu si-au aratat clasa si au dovedit de ce se afla in atentia selectionerului Victor Piturca

ONE MAN SHOW -Stancioiu a ferecat poarta oaspetilor.Goalkeeperul studentilor a avut interventit sigure si a parat cu usurinta suturile atacantilor din Tg Jiu.

Gafa meciului: Decarul gazdelor, Iulian Stefan, patrunde in careu si cerseste un penalty in minutul 22 in loc sa continue faza.

Arbitraj: Decizie justa a centralului Victor Berbecaru in minutul 22. Iulian Stefan plonjeaza in interiorul suprafetei de pedeapsa fara a fi obstructionat in mod evident de fundasii adversi.

Cartonase galbene:Armel (23′) / C.Lazar (35′)

CUVANTUL ANTRENORILOR

“A fost un joc pierdut când nu trebuia. Două săptămâni le-am spus băieţilor că întâlnim una dintre cele mai bune formaţii din campionat. Nu am ce să le reproşez, pentru că atât pot. Diferenţa s-a făcut în atac, când Mazilu a avut o singură ocazie şi a înscris, iar Vintilescu a avut trei şi nu a reuşit nimic”- Viorel Hizo, antrenor Pandurii Tg Jiu

“Sunt foarte fericit pentru victorie. A fost cel mai greu meci din deplasare, al cincilea, iar până acum aveam patru victorii. Am întâlnit o echipă bine aşezată în teren. Ne-a fost teamă de acest meci, dar sunt bucuros că am obţinut o victorie mare, în urma căreia Sportul a trecut în primele patru echipe din campionat”- Dan Petrescu, antrenor Sportul Stundentesc