Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0) Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

#73125
07Ex
Keymaster

Victorie de golgeter
Cosmin Brujan (Tg. Jiu)

Ionuţ Mazilu a smuls trei puncte la Tîrgu Jiu, la finalul unui meci de uzură, în care cea mai mare grijă a celor două echipe a fost apărarea

Ce nevoie aveau ieri Pandurii de o victorie în faţa Sportului lui Dan Petrescu! Opt mii de oameni au venit să vadă cum Viorel Hizo mai bagă trei puncte în desaga hămesită de pe Jiu. Studenţii bucureşteni au început însă meciul mai bine. Varga l-a încercat pe Pustinjakovici în minutul 6 cu un şut de la marginea careului, pentru ca Lazăr să-l imite după 6 minute. Gazdele au cerut şi un penalty la o prăbuşire în careu a lui Disney, dar au fost refuzaţi de arbitrul Berbecaru. Finalul primei părţi le-a aparţinut, dar Stăncioiu a fost la post.

Actul al doilea a fost mai tern în prima sa parte, cu un plus de posesie de partea pandurilor. “Buia! Buia!”, s-a cerut din tribune cînd studenţii au început iar să ameninţe poarta adversă. Curelea şi Stancu au trecut pe lîngă deschiderea scorului, dar golul a venit după ce veteranul gazdelor a intrat. Mazilu a înscris cu capul din careu în minutul 82 şi a urcat Sportul pe locul 4. Desaga de pe Jiu rămîne cu 6 puncte, în zona neagră a retrogradării.

Condescu şi scaunul norocos
Preşedintele echipei gazdă, Marin Condescu, are o superstiţie legată de scaunul pe care stă la meciuri. El crede că dacă ocupă un anumit loc în tribună, echipa sa va avea noroc. Ieri, Condescu a venit la stadion cu jumătate de oră înainte de începerea jocului, de teamă să nu-i fie ocupat scaunul favorit. “La meciurile cu Farul, cu Iaşiul şi cu Steaua nu am stat pe el şi s-a văzut după rezultate”, a spus preşedintele pandurilor, care la final a descoperit că nici scaunul nu e de ajuns pentru 3 puncte.

Pandurii – Sportul 0-1
La pauză 0-0

Pandurii
4-4-2

Pustinjakovici
………………..
Popete
Perisici
Scarlatache
Trofin
…………………
Bertea
(46, R. Niţă)
Osorio
(46, Vancea)
I. Ştefan
(75, Buia)
Ursu
…………………
Vintilescu (cpt.)
Disney

Antrenor Viorel Hizo

Sportul
4-4-2

Marcator
Mazilu (82)

Stăncioiu
……………
S. Stancu
Raţiu
Secăreanu
L. Rusu
……………….
D. Varga
C. Lazăr
(87, Cruceru)
M. Nae
(72, Curelea)
Ferfelea
………………….
Mazilu (cpt.)
(90, Maxim)
T. Bălan

Antrenor Dan Petrescu

Rezerve
Pandurii Tg. Jiu: Bălăeţ, Isam, Ursu, Verdeş
Sportul: S. Popescu, Dedu, N. Vasile, N. Patriche

Cartonaşe
Galben: Disney (22) / C. Lazăr (32), L. Rusu (55), T. Bălan (58),
Roşu:

Arbitru: V. Berbecaru (Rm. Vîlcea) 7
Asistenţi: N. Megheşan (Tîrnăveni) 7, C. Tripa (Arad) 7

Spectatori: 8.000

Cum s-a marcat golul
0-1, Mazilu (82) – Varga centrează de pe partea stîngă în interiorul careului, de unde Mazilu îl învinge cu o lovitură de cap pe Pustinjakovici

17 octombrie 2005