Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0) Reply To: 16.10.2005 Pandurii Tg Jiu – Sportul Studentesc 0-1(0-0)

#73128
stefan
Member

Salutari la toata lumea.
Este pentru prima data cand postez, desi m-am inregistrat acum cateva luni. Eu sunt plecat de mai mult timp din tara si legatura cu Sportul Studentesc o tin mai ales prin acest forum. Este excelent, felicitari!
Acum, la obiect. Sportul a ajuns pe locul 4. Acum cateva etape Dan Petrescu regreta ca nu am urcat pe primul loc, chiar si provizoriu (inaintea meciurilor granzilor campionatului). Eu zic ca locul 4 dupa 9 etape incheiate este chiar mai bine. Pe Sportul nu am vazut-o in ultimul an decat la Jiul (cand eram in tara) si cu National (o tentativa de transmisie prin internet pe TVRi). Din ce citesc si din ce simt, am impresia ca echipa a ajuns la cel mai bun nivel de dupa 1987 (cand eliminam pe Brondby). Ma insel? Eu as indrazni mai mult: daca batem pe Dinamo (desi va fi foarte greu), cred ca suntem cam la nivelul din 1984-1985 – cine mai tine minte, in acea editie Dinamo facea legea, iar Sportul a fost prima echipa care i-a pus la respect, cu 2-1, la un cuplaj. Sa dea Domnul! Dar chiar si daca pierdem cu Dinamo, raman la impresia ca avem cea mai buna echipa dupa aproape 20 de ani.
O ultima idee: la fiecare pauza intre sezoane citesc ca Sportul mai vinde jucatori fara sa ia nimic in schimb. Probabil ca si in iarna se va intampla la fel. Este incredibil cum echipa se mentine si creste in aceste conditii – ca gazonul englezesc: creste, il tai, apoi creste si mai frumos! Meritul aici il are Centrul pentru juniori si mai ales antrenorul. Dan Petrescu este un mare antrenor si are perspective. Si mai trebuie sa remarc ca Siman, oricate gainarii ar face, are totusi un fler deosebit cu antrenorii. Sper sa continue mai mult cu Dan Petrescu! El a indus pragmatism “gastii nebune”, sub el jucatorii au capatat o mentalitate de profesionisti si sub el Sportul a ajuns sa dea jucatori la Nationala.