Reply To: CONMEBOL Copa Libertadores & Sudamericana

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football CONMEBOL Copa Libertadores & Sudamericana Reply To: CONMEBOL Copa Libertadores & Sudamericana

Zibling
Member

@07Ex wrote:

Serios? Au vandut 2/3 din echipa? Eu nu prea ma uit la fotbalul din Uruguay, dar de fiecare data cand o echipa din Uruguay joaca in cupele Americii de Sud, de atatea ori joaca bine.

Si colac peste pupaza, ieri s-a jucat derby-ul secular al Uruguayului – Nacional-Penarol. Eu cam banuiam cursul jocului, cu Penarol ramasa doar cu 3-4 jucatori de valoare dupa sezonul anterior cand au vandut ce aveau mai bun. Spre surprinderea mea, au cam dominat meciul, au avut 1-0, dar n-au rezistat fiind egalati rapid. Un penalty in min.92 (hent in careu) a decis ca cele 3p. sa fie ale inamicului Nacional, cu penalty-ul fiind transformat de mosulica Alvaro Recoba (revenit in campionatul local dupa 12 ani de campionate europene).

Insa, meciul asta merita ascultat chiar si la radio – galeria lui Penarol a cantat tot meciul, au facut o atmosfera fantastica incat simteai ca esti la un concert al unei trupe de fanfara latino-americana. Au fost fantastici!