Reply To: Lotul de jucatori 2005 – 2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Lotul de jucatori 2005 – 2006 Reply To: Lotul de jucatori 2005 – 2006

#73706
Ultras
Member

Norbert Varga în alb-violet
Radu Bichiş

Înainte de startul Diviziei A, fostul căpitan al echipei UTA Arad, Norbert Varga (25 de ani), a fost una din priorităţile Politehnicii pentru a întări defensiva. Totuşi, Varga a semnat pe 3 ani cu Sportul Studenţesc, dar nu a apucat să joace nici un minut pentru echipa lui Dan Petrescu în actualul sezon. Oficialii bănăţeni nu s-au dat bătuţi, oferind 350.000 de dolari pentru transferul lui Varga pe Bega, însă patronul Sportului, Vasile Şiman, a forţat nota, solicitînd o sumă dublă: 700.000 de dolari!

Supărat că nu este lăsat să joace la Poli, fundaşul nu s-a mai prezentat la Sportul, antrenîndu-se la Arad. De ieri, însă, după ce şefii lui Poli au reluat discuţiile cu Şiman, Varga se pregăteşte cu formaţia alb-violetă. “Aştept să se înţeleagă conducerile, eu să pun apoi doar semnătura pe contract. Am convingerea că voi putea juca într-un final la Poli, pentru că acum depinde de conducători. Eu vreau să rămîn la Timişoara şi cred că-n două zile voi avea un răspuns favorabil”, a spus Varga. Fotbalistul are pregătit deja un contract pe 5 ani, cu un salariu de 50.000 de dolari în primul sezon, care va creşte progresiv.

„E adevărat, am reluat discuţiile cu Vasile Şiman. Nu pot să comentez nimic”
Toni Doboş, preşedinte Poli Timişoara

„Nu pot să mă pronunţ acum în privinţa lui Varga. Nici ştiu în cîte zile, ce voi face, nu pot să spun absolut nimic”
Vasile Şiman, patron Sportul Studenţesc