Reply To: Amicale, iarna 2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Amicale, iarna 2006 Reply To: Amicale, iarna 2006

#73772
Ultras
Member

Sportul Studenţesc – Debrecen 0-3 (0-2)
Sportul: Popescu – Ciupe, Patriche, L. Rusu, Maxim – Oae, Nicola, Ferfelea, Mladin – Gh. Costin, Nae. Au mai jucat: D. Mutu, Tîrnăcop, Cruceru. Antrenor Gheorghe Mulţescu. y Remus Răureanu

Debrecen: Tomic – Bernáth, Komlósi, Máté (Éger), Szatmári (Virágh A.) – Mészáros (Bogdanovics) , Nikolov, Madar, Dzsudzsák – Ferenczi, Sidibe (Brnovics)
Marcatori: Dzsudzsák, Ferenczi, Bogdanovics

Meci in care Multescu a folosit toate rezervele. Inovativa aparare cu 2 fundasi dreapta si 2 fundasi stanga… 😈

Ca de obicei, comentariul meciului… 😈

A DVSC együttesének a román elsőosztályú Sportul Studentesc csapata sem jelentett gondot.

Csapatunk ma délután a román elsőosztályú Sportullal játszott felkészülési mérkőzést. Az első negyedóra kiegyenlített küzdelme során Dzsudzsák révén a Loki szerzett vezetést. A Sportul azonnal válaszolhatott volna, azonban a megítélt büntetőt Tomic kivédte. Ezt követően a rendkívül gyors futballt játszó román gárda többször is veszélyeztette kapunkat, azonban horvát hálóőrünk mindig résen volt. Hiába azonban az enyhe román fölény, a félidő végén Ferenczi növelte az előnyt.
A második gól szerzője a folytatásban már a jobboldali középpályás szerepét töltötte be, míg elöl a Brnovics, Bogdanovics csatárkettős próbált borsot törni az ellenfél orra alá. Mint később kiderült: sikerrel. A 60. perc tájékán egy látványos góllal tovább növelte előnyét a Loki: Brnovics bal oldalról középre adta a labdát, Bogdanovics 10 méterről, a levegőből, jobb külsővel a hálóba lőtt. A gól után visszaesett az iram, inkább a küzdelem dominált, így több gól már nem esett.