Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0 Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

cameliu
Member

DIVIZIA A
CFR Cluj – Sportul Studentesc 0-0
Formatia antrenata de Dorinel munteanu a inceput cu un semiesec returul Diviziei A.
Clujenii au dominat meciul dar n-au reusit sa concretizeze ocaziile pe care si le-au creat. Echipa antrenata de Gheorghe Multescu s-a aparat exact, atingindu-si obiectivul: un punct pe terenul lui CFR.

CFR Cluj – Sportul 0-0

CFR Cluj: Turcas – Panin, V. Jula, D. Toma, Miclaus – Minteuan, D. Munteanu – Tilinca (Surdu 72), Coroian, D. Mitu – Anca (Cr. Turcu 63). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sportul: Stancioiu – Patriche, A. Ratiu, Secareanu (Ferfelea 46), Fl. Maxim – M. Nae (Nicola 72). S. Stancu, Cruceru, D. Varga – Balan (G. Toma 90+4) – Curelea. Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Panin 11, D. Munteanu 54 / T. Balan 89

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Augustus Constantin (central), Octavian Sovre, Marcel Savaniu (asistenti) si Florin Marcu (rezerva). Observatori au fost Mircea Cezar Ionescu si Mircea Nesu. La partida au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.
Autor: Sport Total
Publicat pe http://www.spt.ro Sambata, 11 Martie 2006.

Munteanu: “Ratam mult”, Multescu: ”Sunt multumit de rezultat”

Antrenorul lui CFR CLuj, Dorinel Munteanu a declarat ca este dezamagit de unii jucatori care trateaza cu superficialitate faza de finalizare. Gigi Multescu, antrenorulul Sportului s-a aratat multumit de rezultat.

“Ne-a lipsit golul. Inexplicabil cate ocazii avem si cat ratam. Nu e vorba de tactica, de asezarea in teren. Aici e vorba de valorea jucatorilor. Pentru primul joc am fost multumit de Mitu. Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor pentru tratarea fazelor de finalizare. Eu sunt responsabil pentru rezultat”, a spus Dorinel Munteanu.

“Sigur ca noi eram in cunostinta de cauza pentru jocul CFR-ului de pe teren propriu. Sunt multumit de rezultat. Puteam scoate mai mult. Tinand cont de faptul ca am avut cinci jucatori lipsa e un rezultat bun. Eu felicit echipa pentru ca a fost disciplinata tactic. Eu am suferit si la propriu si la figurat. Cu acest rezultat am reusit sa ne atingem unul dintre obiective si suferinta a trecut”, a declarat dupa meci, Gigi Multescu.

Onlinesport

http://www.totalsport.ro :

CFR ECOMAX CLUJ-SPORTUL STUDENTESC 0 – 0/ STUDENTII “FURA” UN PUNCT DIN ARDEAL
Data : Sambata, 11 Martie 2006 | 17:43 (GMT+2)

Meciul dintre clujeni si studenti a inceput tare si echilibrul a caracterizat prima parte a intalnirii, lupta dandu-se la mijlocul terenului.

Ocaziile s-au inregistrat in ambele tabere. CFR-ul are initiativa. Elevii lui Multescu contraataca taios. Studentii ar fi putut profita in minutul 15 cand Turcas arata semne de nesiguranta la un sut al lui Nae. Dorinel Munteanu si Dumitru Mitu expediaza cateva suturi foarte bune catre poarta lui Stancioiu. Portarul alb-negrilor l-a oprit foarte bine pe Tilinca la o incursiune din minutul 38. Centrarile antrenorului-jucator de la clujeni sunt oprite foarte bine de Maxim si Secareanu. Nae si Tibi Balan se afla la finalizare pentru echipa lui Gigi Multescu, dar executiile lor sunt defectuoase. Clujenii ies de la cabine montati pentru a castiga, iar in minutul 48 Tilinca scapa singur cu Stancioiu, dar nu se concentreaza asupra executiei si il nimereste pe Stancioiu. Dupa Tilinca, la rampa iese si Adrian Anca. Acesta cere un penalty, dar centralul considera ca alb-visiniul a simulat. Introducerea lui Turcu si Surdu nu modifica prea mult evolutia partidei. Clujenii ataca in valuri, dar pe tabela nu se vede rezultatul muncii lor. Astfel, ardelenii pierd doua puncte pretioase acasa, in timp ce elevii lui Gigi Multescu au demonstrat inca o data ca pot juca de la egal la egal cu orice echipa din Divizia A.

CFR Cluj
Antrenor : Dorinel Munteanu
33. Turcas 5
Fundasi:
4. Panin 5,5
30. Jula 6
25. Toma 5,5
6. Miclaus 5
Mijlocasi:
12. Coroian 5,5
8. D. Munteanu 6,5
14. Minteuan 6
Atacanti:
19. Tilinca 6
(Surdu – 72′) 5,5
9. Anca 6
(Turcu – 63′) 5
27.Mitu Dumitru 6,5
Rezerve:1 Stef, 17 Mijin, 24 Surdu, 28 Milosevici

Sportul Studentesc
Antrenor : Gheorghe Multescu
33. Stancioiu 6,5
Fundasi:
6. Secareanu 5
(Ferfelea – 46′) 5,5
2 Ratiu 6,5
23 Maxim 5,5
24 Patriche 5,5
Mijlocasi:
7 St. Stancu 6
20 Varga 6
8 Cruceru 5,5
10 T. Balan 6
(Toma 90’+3′ )
Atacanti:
18 Curelea 5,5
22 M. Nae 6
(Nicola – 72′) 5,5
Rezerve : 1 S. Popescu, 19 Tirnacop, 4 N. Vasile,15 R. Ciupe

Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) 6
Asistenti: Octavian Sovre (Oradea) 6 , Marcel Savaniu (Sibiu) 6
Cartonase galbene : Panin ( 10′ ), D. Munteanu ( 54′ )/ T. Balan ( 87′ )
Cheia meciului : Linia defensiva a studentilor s-a descurcat destul de bine, iar cand aceasta a gresit portarul Stancioiu a fost la post.
One-man-show: Eduard Stancioiu. Portarul alb-negrilor a avut interventii inspirate, dar si noroc. El a reusit sa pastreze poarta intacta.
Gafa meciului: In minutul 27 Jula trimite o lovitura de cap de la 2 m pe langa poarta lui Stancioiu.
Arbitraj: Centralul Augustus Constantin nu s-a lasat inselat de simularile jucatorilor. A controlat partida si nu a acordat multe cartonase galbene. A mers bine pe mana asistentilor.

Pompiliu-Nicolae Constantin