Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0 Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

#73856
Ultras
Member

Din ProSport:

Au mai văzut filmul

Echipă cu pretenţii europene, CFR Cluj a dat-o în bară încă de la primul meci pe teren propriu, nereuşind decât o remiză albă cu Sportul, a patra în acest campionat.

Călin TODORESCU
Bătrâna echipă a lui Dorinel Munteanu a respirat greu în faţa puştilor lui Mulţescu şi s-a îndepărtat deja de obiectivul propus pentru primele cinci runde ale returului, adică obţinerea a cinci victorii.
Clujenii au început bine meciul de ieri, cu un adversar care nu s-a baricadat în faţa propriului careu, şi se părea că deschiderea scorului e doar o chestiune de timp. Se părea doar, pentru că Anca (11), Coroian (27), Tilincă (28, cap pe lângă poarta goală de la trei metri) şi Mitu (40, şut care a şters bara laterală) nu au izbutit să-l bată pe Stăncioiu, un portar şi bun, şi norocos.
Şansă au avut însă şi ardelenii, fiindcă bucureştenii, cu Bălan la pupitru, au desenat frumos, menţinând în permanenţă presiunea pe fundaşii centrali ai Clujului. Din păcate pentru ei, oaspeţii au avut o singură ocazie clară de gol, atunci când Nae a şutat pe jos la colţul scurt, de la opt metri, dar Ţurcaş a reţinut (15).
După pauză, aproape că nu s-a mai jucat deloc fotbal, deşi începutul a fost promiţător. Tilincă a mai ratat o dată din apropiere, singur cu Stăncioiu (48), după care jocul gazdelor a scăzut în intensitate, mai ales după ce, neinspirat, Dorinel Munteanu l-a înlocuit pe Anca.
Din acel minut clujenii nu au mai pus în pericol poarta Sportului Studenţesc, uşurând misiunea bucureştenilor, care au şi tras de timp cât au putut, în faţa unui Augustus Constantin prea îngăduitor şi adesea fluierând strâmb, în defavoarea ambelor echipe. La final, o remiză justă care, vorba lui Mirel Rădoi, le-a arătat oamenilor lui Dorinel Munteanu că nu sunt chiar atât de buni fotbalişti pe cât se credeau. Şi că până la meciurile europene visate te mănâncă piticii din Divizia A.

” Sunt dezamăgit. Credeam că am scăpat de sindromul meciurilor egale de acasă. Dacă vrem să fim pe podium, trebuie să câştigăm şi partidele cu adversarii accesibili, nu numai cu Steaua şi cu Poli.”
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

“Pauza dintre tur şi retur a fost prea lungă şi ne-a afectat. Sportul a venit la 0-0 şi nu ne-am putut descurca.”
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Mulţescu: ”Un punct mare”
Gigi Mulţescu nu a putut lua loc pe banca de rezerve a Sportului, fiind suspendat. Tehnicianul a dat indicaţii din spatele băncii tehnice, prin gardul care înconjoară terenul de joc. “Am venit aici conştienţi că CFR are o forţă ofensivă mare. Ne-am propus să-i blocăm departe de poarta noastră şi să contraatacăm. Am câştigat un punct mare”, a spus la final Mulţescu.