Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0 Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

#73858
Radu Dobrin
Member

libertatea:

Pe aici nu se trece!

Chiar daca nu au putut conta pe golgeterul Mazilu si pe Costin Lazar, suspendati, dar si pe Rusu, accidentat, Sportul a reusit sa scoata un egal meritat in fata “clujenilor” lui Dorinel.

Plecarea lui Dan Petrescu din “Regie” pare sa nu fie resimtita de “Gasca nebuna”, care s-a aparat perfect tot meciul. Pe un teren imposibil, Sportul a aratat ca “pe aici nu se trece”, favorizata si de arbitrajul confuz, de la centru, al lui Augustus Constantin. “Sunt dezamagit. Credeam ca am scapat de sindromul meciurilor egale de acasa. Daca vrem pe podium, trebuie sa castigam si meciurile cu adversarii accesibili, nu numai cu Steaua si Poli. Nu-i voi penaliza”, a conchis Arpad Paszkany, patronul gazdelor.

Suspiciuni. Sportul a trecut trei juniori pe foaia de joc – Tarnacop, Mladin si Toma. “E mana Clujului cu acele suspendari. Ei l-au sustinut pe Mircea Sandu sa preia FRF, ei au facut presiuni sa li se ia dreptul de joc”, au comentat bucurestenii.