Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0 Reply To: 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

#73860
cameliu
Member

Mersi Ovidiu si Andrei pt detalii!

Din Gazeta:

Plasă goală
Alin Fornade

Deşi a jucat iar cu trei atacanţi, echipa lui Dorinel a bifat o nouă remiză pe teren propriu

În tur, portarul Cătălin Mulţescu, cu cîteva kilograme în plus, dar cu reflexe de felină, a adus Jiului o remiză nesperată la Cluj. Ieri, ştafeta a preluat-o tatăl lui, Gheorghe Mulţescu. Deşi a privit meciul de după gard, fiind suspendat, tehnicianul călit în Turcia, revenit în Regie, a compensat absenţa lui Mazilu, cu o echipă elastică şi curajoasă. Mulţescu, piaza rea a feroviarilor.

Gloanţe oarbe
Dorinel a mizat din nou pe trei atacanţi, Mitu, Tilincă şi Anca, susţinuţi îndeaproape de Coroian. Un sistem la fel de ineficient ca şi în tur la meciurile de acasă. Feroviarii au avut prima şansă de gol în minutul 11: Munti a trimis o pasă de 40 de metri pentru Tilincă, golgeterul din Intertoto a recentrat pentru Anca, dar Stăncioiu l-a blocat pe Caniggia. Sportul a replicat imediat ca într-o partidă de K1. Nae a şutat de la 14 metri lateral dreapta la colţul scurt, prilejuindu-i lui Ţurcaş o paradă de efect. Biciuţi de Munteanu, clujenii s-au întrecut în ratări: Tilincă n-a nimerit poarta goală cu o lovitură de cap de la doar 3 metri (28), tot el e blocat 10 minute mai tîrziu, iar Mitu a încercat să demonstreze că a jucat şi în Liga Campionilor cu un trasor de la 18 metri care a muşcat bara laterală. În prelungiri, Stăncioiu a boxat în faţa lui Anca.

Mitu, contestat
Repriza secundă a început tot cu feroviarii în atac, şi tot cu Tilincă ratangiu, fără şansă în faţa unui Stăncioiu ce şi-a “semnat” practic ieri transferul la Cluj. Au urmat minute de furie oarbă a gazdelor, dar şi zeci de secunde de trageri de timp din partea studenţilor care au depăşit etapa boemă. Cînd totul părea pierdut, Stancu a salvat din faţa porţii goale mingea expediată din 14 metri de Coroian (81). Mitu şi-a bătut joc de o lovitură liberă în ultimul minut şi a devenit bătaia de joc a fanilor care i-au cerut să plece rapid de la CFR. Cu trenul, ca să fim în nota casei.

“Nu vreau să nominalizez pe nimeni, dar sînt nemulţumit de jocul echipei. Conform regulamentului, pentru remizele de acasă nu se încasează nici un leu”
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Feroviarii au mascotă
Înainte de startul partidei suporterii clujeni au prezentat mascota echipei, CEFI 1907 (foto), înfăţişînd un conductor de tren. În drum spre vestiar, Dorinel s-a amuzat de prezenţa animatorului feroviarilor, bătîndu-l amical pe spate. La final însă tehnicianul a izbucnit: “Nu o să mai admit nici o toleranţă faţă de atacanţi. Nici nu ştiu de cînd nu au mai dat gol. Îmi cer scuze faţă de suporteri. Ce să fac acum, să cer la Ligă şi la FRF să joc numai în deplasare?” (Valentin Şchiopu)

Mulţescu după gratii
Antrenorul Sportului, Gheorghe Mulţescu, suspendat pentru acest meci, a dat indicaţii din spatele băncii de rezerve a “studenţilor” (foto). Tehnicianul s-a declarat mulţumit cu remiza obţinută la Cluj. “Ştiam că trebuie să oprim rampa de lansare a Clujului, Dorinel Munteanu. Îmi felicit jucătorii, cu o menţiune specială pentru portarul Stăncioiu!”, a spus Mulţescu. (Valentin Şchiopu)