Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0) › Reply To: 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)
Mi-a placut foarte mult cum a aratat echipa Sportului astazi.Ca sa fiu sincer imi era teama ca Multescu va schimba in intregime registrul tactic atat de bine conturat de predecesorul sau Dan Petrescu si ma refer in principal la jocul cu angajarea varfurilor in adancime.N-a fost asa si ma bucur foarte mult pentru ca multe faze de atac au fost construite si astazi utilizand acest mod de joc.Imi pare foarte bine de asemeni ca, cel putin in jocul de astazi-si au fost unii dintre voi care au confirmat asta si referitor la meciul de la Cluj-echipa este mai elastica si mai mobila in comparatie cu prima parte a campionatului si asta este trebuie sa recunosc un plus al lui Multescu.Am fost uimit sa vad pe tot parcursul primei reprize un pressing sufocant practicat de catre jucatorii nostri care a facut ca jocul sa se desfasoare cu predilectie in terenul advers si asta este o alta imbunatatire adusa de Multescu.In fine dar nu in ultimul rand, mi-a placut faptul ca jucatorii care participa la faza ofensiva au schimbat deseori partea de joc-si aici un plus pentru Varga-lucru care a condus la eficienta pe care cu totii ne-o dorim in jocul echipei noastre.
Numarul 11 introdus in repriza a doua nu cred ca fost cea mai inspirata alegere, s-a miscat destul de greu in comparatie cu colegii lui mult mai mari decat el si cred ca a avut emotii fiindca de cate ori a avut ocazia sa declanseze un contraatac se intorcea cu tot cu minge inapoi si transforma faza intr-atac pozitional.Si acest lucru se intampla cand Nicola, un jucator foarte tehnic nu reuseste inca sa isi gaseasca loc in primul unsprezece.
La finalul meciului, emotii din nou si teama de a nu transforma o victorie intr-un semiesec, lucru de care cred ca toti ne-am saturat, noroc cu Ionut care chiar face 3 mil.Euro daca va mai indoiati cumva pana astazi.