Reply To: 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0) Reply To: 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)

#73884
cameliu
Member

EVZ:

Fara Grigoras, sunteti pe faras
19 Martie 2006
Florin Pater, Andrei Craciun

Putini, dar inimosi, spectatorii din Regie i-au persiflat pe constanteni, la victoria Sportului in fata Farului.

“Studentii” au trecut prin mai multe “sesiuni” in Divizia A, dar Sportul a ramas aceeasi trupa de “nebuni”. Jocul lor de ieri a dat mari batai de cap antrenorului Gheorghe Multescu, care a avut multe iesiri nervoase.

IONUT CEL MARE. “Eroul” celor de la Sportul a fost Ionut Mazilu, autorul unui hat-trick impresionant. Titular si in nationala lui Piturca, “Mazi-gol” nu a parut marcat de povara de a fi motorul echipei. Dupa partida, capitanul “studentilor” s-a aratat modest: “Sunt fericit ca a castigat echipa”. Mazilu s-a detasat in fruntea clasamentului golgheterilor, ajungand la “cota” 13.

COPIII LUI GIGI. Multescu a lansat doi pusti in meciul cu Farul. Pe C. Gheorghe care a intrat in minutul 56, in locul lui Nae (care si-a spart nasul), si pe Mladin, in al patrulea minut de prelungiri.

GURITA BOGATA. Mihai Gurita a fost doar rezerva in partida cu Sportul, pentru ca s-a contrat la un antrenament cu antrenorul Vukotici, care a tinut astfel sa ii arate cine este seful.

TRANDU N-A FOST Tandru. “Centralul” Trandu a fost foarte exigent, fluierand extrem de usor, ceea ce a produs iritare pe cele doua banci. Gigi Multescu l-a certat de cateva ori pe Trandu, iar in minutul 33 a izbucnit un scandal imens in jurul unui aut acordat constantenilor de “tusierul” Avram, pe care “centralul” l-a “intors” sub presiunea gazdelor.

CU “BUNICUL” LA STADION. In “Regie” a venit ieri si profesorul Traian Tomescu, ajuns la venerabila varsta de 85 de ani. El a fost insotit de un prieten invidios pe etatea tehnicianului. “Maestre, ce
n-as da sa mai vin si eu pe stadion cand voi avea anii dumitale”, i-a spus admirativ amicul. La partida a asistat si fostul star al “studentilor”, Marius Sumudica. El a stat langa un alt fost jucator, “bancarul” Marian Duna.

IRONII STUDENTESTI. Micuta galerie a Sportului i-a luat peste picior pe constanteni. “Stingeti Farul!”, “Fara Grigoras, sunteti pe faras!”, au scandat indelung fanii din Regie. Entuziasmati de evolutia vedetei Mazilu, ei au simtit nevoia sa se lege si de atacantul Victoras Iacob, de la Steaua. “Sa vina Iacob, sa ia notite”, au scandat “studentii”. Desi este singurul stadion pe care nu se percep niciodata taxe la intrare, pe “Sportul” nu s-au strans mai mult de 500 de spectatori.