Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0) › Reply To: 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)
Nu o sa va mai dau detalii ample despre meci, precum la topicul cu deplasarea din Cluj, insa vreau sa adaug urmatoarele:
Primele 10-15 minute Sportul nu a contat deloc la mijloc, constantenii pasand cu mult mai multa exactitate in linia mediana si ajungand pe centru destul de des la poarta noastra, lasandu-ne noua partile laterale pt a ataca. Apoi, golul nostru a picat numai bine cu o executie sub transversala a lui Mazilu. Repriza a doua am inceput si noi sa mai legam la mijloc, iar luftul lui Farmache (multimim pe aceasta cale ) i-a permis lui Mazilu sa-l mai invinga o data pe Curca. Au urmat 20 de minute de dominare (nu chiar copioasa) a Farului, care au apucat sa dea si un gol, pe partea pe care Patriche a incheiat faza respectiva in fund. Intrarea lui C.Gheorghe si pendularile dese ale lui D.Varga si S.Stancu de pe o parte pe alta (registru tactic interesant realizat aici de Gigi Multescu si ma bucur in acest sens ca a realizat ca plusul de viteza al sportistilor inca poate fi exploatat) au creat niste contra-atacuri taioase care pana la urma au si dat roade. Dar, din nou (ca la golul 2) cu noroc – un fundas al Farului (daca a fost tot Farmache – sa traiasca, ca vad ca nu a uitat ca fost si el student) nu s-a grabit sa degajeze balonul, iar Mazilu a insistat si a punctat pt 3-1.
@dragos: Nu-mi mai striga si tu din tribuna despre nr. 22 de la noi ca poate te aude si ma bate data viitoare in autocarul echipei, daca afla ca nu-mi place stilul lui de joc. Trebuie sa adaug, insa, ca printre rezervele noastre, insa, nu avem alti jucatori ofensivi si trebuie sa ne multumim cu Nae. Al 3-lea Costin (Gheorghe) al echipei noastre inca nu are viteza si nu are curaj sa faca si el un dribling sau sa ia o faza pe cont propriu.