Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0) › Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)
@ashone wrote:
@97SiR wrote:
@cameliu wrote:
15.30 Telesport
Avind in vedere meciul Jiului cu cfr avem meci greu!
Intr-adevar, meciul cu Jiul va fi foarte greu, dar trebuie sa castigam. Avem nevoie de cele 3p cu Jiul ca pe urma vom avea meciuri destul de grele acasa.
hai ma ce naiba,trebuia sa batem la cluj in prima etapa cluju sint varza cu tot intertoto asta al lor!!! iar noi am batut jiul la ei acasa rau de tot…sa fim seriosi,batem jiul tot cu 3-0!!!!!!!!! adica daca amaritii de vaslui au batut verzele de bistrita noi sa mergem cu frica la vaslui? nu tata mergem la 3 puncte!!! nu vad ce mare echipa e jiul sa ne facem probleme…pina la meciul din cotroceni trebuie sa luam cit mai multe puncte…probleme imi fac cu argesu la bucuresti,in rest cu jiul? aaaaaaa,prin 81-82-83 remizam cu ei in regie 0-0 sau 3-3 dar a trecut vremea aia…DIASPORA SPORTUL STUDENTESC NU VA FIE FRICA DE JIUL!!!!!!!!!! mai vorbim zilele astea!!!! sa nu imi spuneti de sunda ca ar fi mare antrenor,va rog!!!
Domne’ nu spun ca meciul cu Jiul va fi greu ca sunt aia buni. Spun ca va fi greu ca acum dupa victoria respectiva, si avand in vedere ca sunt cu un picior in B, Jiul va veni in Regie sa se baricadeze in poarta. Nu mi-e frica de ei ca ne dau gol ci de noi ca nu le vom da gol lor.