Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0) Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

#73910
Radu Dobrin
Member

total sport

JIUL PETROSANI SE ANTRENEAZA IN COMUNA PUI

Echipa Jiul pregateste meciul din deplasare cu Sportul Studentesc, programat duminica, de la ora 15.30, din cadrul etapei a XVIII-a a Diviziei A, antrenandu-se in comuna Pui, din cauza terenurilor inundate din Petrosani.

In urma ploilor din ultimele doua zile terenurile de pregatire din Petrosani au devenit impracticabile, oficialii fiind nevoiti sa caute un teren pe care jucatorii sa se poata antrena.

“Iar a trebuit sa cautam un loc de pregatire si am gasit undeva la 35 de kilometri de Petrosani, in comuna Pui”, a spus antrenorul Aurel Sunda.

Sosirea echipei Jiul Petrosani in comuna Pui a atras atentia localnicilor, care impreuna cu primarul au urmarit antrenamentul de pe gardurile din preajma terenului.

Tehnicianul Aurel Sunda si-a dus, vineri, jucatorii la biserica pentru a se ruga si a aprinde lumanari. “A devenit o obisnuinta pentru noi sa mergem sa ne rugam la biserica. Fara Dumnezeu nu putem sa facem nimic”, a explicat Sunda.

Antrenorul formatiei din Valea Jiului a precizat ca vineri seara preotul Gabriel Bulf va sfinti cantonamentul echipei pentru a obtine rezultate mai bune in acest returul campionatului.

In partida cu Sportul Stundetesc de duminica, Aurel Sunda nu va putea conta pe serviciile jucatorilor Ioan Drida, accidentat, si Alexandru Badoiu, suspendat.