Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0) Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

ovidiu
Member

@Zibling wrote:

Eu nu cred ca avem cum sa facem pasi gresiti cu Jiul. Iar cu Balan, Mazilu si Lazar in teren – in nici un caz. Totusi, cred ca nu vom face scor, un 2-0 sau 2-1 fiind mai plauzibil, pt ca si minerii vor alerga cu gandul la goluri, dar mai mult de 1 nu pot sa inscrie in Regie. Oricum, cred ca tabela va consemna un scor mai strans decat o vor arata evenimentele din teren. Si, nu, nu am vorbit cu Mama Omida, ci e pur si simplu opinia mea 😉

Ce ma bucur ca nu ai avut dreptate. Avand in vedere scorul care il vad eu la ora actuala. Acum 5 minute am ajuns sa ma conectez la net si am sarit in sus de bucurie cand am vazut scorul.
Pacat ca nu a reusit si Curelea sa de-a un gol, dar e bine si asa 😆 .
Daca aveti rabdare sa postati si cate ceva despre cum a fost pe teren si pe stadion va raman profund indatorat.
Ma bucur foarte mult pentru aceasta victorie. Sa cred ca incet, incet ne apropiem de cupa uefa? Cum a fost jocul? Cum s-au miscat baietii?

VIVA SPORTUL STUDENTESC