Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0) Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

#73922
Radu Dobrin
Member

ts:

SPORTUL – JIUL 4-0 / ALTII LA RAND

“Minerii” au venit in Regie dupa o etapa in care au umilit pe CFR Cluj (5-1) intr-un meci disputat in Valea Jiului. Din acest punct de vedere, partida cu Sportul se anunta a fi una echilibrata.

Studentii nu le-au lasat nici o sansa elevilor lui Aurel Sunda. Inca din startul partidei, gazdele s-au napustit in atac, punand stapanire pe mijlocul terenului. Primul gol, marcat in minutul 24 de Tibi Balan din lovitura de la 11 metri, a venit firesc. Golgeterul campionatului, Ionut Mazilu, nu s-a lasat nici el mai prejos si, in minutul 34, a marcat din pasa aceluiasi Balan. Prima repriza s-a incheiat fara ca oaspetii sa puna in pericol poarta lui Stancioiu.

La pauza, Sunda a incercat sa schimbe ceva in jocul echipei sale si i-a scos din teren pe Dinita si C. Petre, insa jucatorii sai nu avut nici o reactie. Repriza secunda a debutat in aceeasi nota de dominare a gazdelor. Varga(’70) a umilit apararea adversa insciind cu o executie superba din careul mare. Cel care “a pus cireasa pe tort” a fost insa Ferfelea (’88 ) cu un sut din afara careului mare.

Dupa 0-0 la Cluj, 3-1 pe teren propriu cu Farul si acest 4-0 cu Jiul, nu ne ramane decat sa vedem ce “nebunii” ne mai pregatesc elevii lui Multescu.

Goluri:
1-0, min. 24: Sportul primeste o lovitura de la 11m la un presupus fault asupra lui Curelea. Tibi Balan executa cu sange rece si Sportul conduce cu 1-0
2-0, min. 34: Mazilu a inscris din 6 metri, dupa o pasa primita de la Balan.
3-0, min. 70: Varga l-a executat cu un lob pe Hotoboc, portarul Jiului
4-0, min. 88 : Ferfelea a inscris primul sau gol in DIvizia A printr-un sut pe jos de la 20 de metri
Cartonase galbene: Balan (’16) / Dragan (’88)
Cartonase rosii: –
Cheia meciului: Agresivitatea gazdelor a facut diferenta. Elevii lui Multescu nu au dat nici o sansa oaspetilor.
One man show: Balan a coordonat foarte bine jocul la mijlocul terenului. Cu un gol marcat si o pasa de gol, “decarul” studentilor a fost cel mai bun om de pe teren.
Gafa meciului: In minutul 70 Hotoboc a iesit eronat din poarta. Varga a profitat si a marcat golul meciului.
Arbitraj: Bun. Singura faza care a ridicat probleme a fost cea din minutul 33 in urma careia gazdele s-au ales cu un penalty.

Adrian Curca