Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0) Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

#73923
Zibling
Member

In sfarsit am vazut si acasa in Regie un 4-0, nu numai in deplasari. In sfarsit, am vazut si eu 45 de minute inchegate din partea lui Costin Curelea (de la el au pornit ambele faze de gol din prima repriza). Si, da, dragos, uite… cand nu joaca Nae echipa este mult mai bine legata. Tibi Balan a ratat 2 pase foarte usoare dar s-a batut pt a le obtine si a faultat de fiecare data, insa a jucat mai ofensiv astazi si au mai cazut 2 goluri in repriza a doua. Hotoboc a fost foarte norocos ca nu a luat 6 goluri in total, el parand in extremis 2 lovituri de cap ale lui Mazilu (a doua a ricosat in bara), apoi a deviat cu greu un sut al lui Tibi Balan. Pe de alta parte, minerii nu au pus aproape deloc probleme apararii noastre, Maxim prinzand curaj si avansand de fiecare data cand a avut posibilitatea. Ma bucur pt primele goluri din Divizia A ale lui Dacian Varga si Viorel Ferfelea. La acest ultim gol, toti studentii au trecut in partea dreapta a terenului, iar Hotoboc nu a reactionat deloc, mingea scurgandu-se nu prea tare, totusi, in coltul lung.

Sper sa continue jocul bun al echipei noastre, care astazi a profitat de slabicunea (sau oboseala) Jiului si a punctat decisiv de fiecare data cand a avut posibilitatea.