Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0) Reply To: 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)

ovidiu
Member
cameliu wrote:
EVZ:

“Minerii”, in suturi
27 Martie 2006
Florin Pater

Sportul a confirmat ieri forma buna din startul returului, invingand la scor Jiul, o echipa care, in etapa precedenta, surclasase CFR Cluj.

Meciul a inceput echilibrat, dupa care”alb-negrii” au preluat initiativa. Cel care a inclinat insa balanta a fost arbitrul de centru Silviu Bogdan.
In minutul 20, craioveanul a dictat eronat penalty la o simulare a lui Curelea, iar Balan a transformat lovitura de pedeapsa.>

Cred ca vine cam tarziu aceasta interventie. Dar ziaristul este … (fiecare sa-l numeasca cum vrea).
Am vazut imagini pe multe posturi de tembeliziune (nu am vazut si nici macar nu am sanse sa vad meciuri in direct pe teeeeeeeeeeeeleeeeeespoooooort) am citit diverse in ziare (pe net) si vine cineva :?: de la … nu stiu ce :?: si zice … ce a zis.

Oricum dupa cum am vazut eu echipa joaca foarte bine. Ma bucur. Sper ca in meciurile urmatoare sa confirme.

VIVA SPORTUL STUDENTESC