Reply To: 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1) Reply To: 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)

sorin
Member

REDNIC: “NU VREAU SA AUD DE ESEC CU SPORTUL”

Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca orice meci a devenit vital pentru FC Vaslui si nu concepe sa nu obtina victoria in meciul cu Sportul Studentesc, programat vineri, incepand cu orele 16:00, pe Stadionul Municipal din localitate.

“Sportul este una dintre cele mai bune echipe ale Diviziei A si are in componenta jucatori care joaca pe bani putini si fara stres, insa dornici de afirmare. Am incredere in echipa mea si nu vreau sa aud de esec in acest meci”, a mentionat Rednic. “Galben-verzii” au pierdut la Cluj sansa de a parasi postura de “lanterna rosie”, dar si ocazia de a se trezi cu buzunarele pline. In afara de prima promisa, 2500 de dolari pentru fiecare titular, elevii lui Rednic puteau sa-si incaseze in totalitate contractele semnate. “Echipe mari nu au luat puncte la Cluj. Eu le-am spus ca este un meci foarte important. Am fi avut ocazia sa depasim statutul acesta, de ultima clasata, de lanterna rosie”, a mai adaugat tehnicianul vasluienilor.